Novinka u firmy Inter Cars: Hybridné disky

17 októbra 2016, 20:10

Hybridný disk je inovatívny produkt, pričom sa jedná o „dizajnové“ prevedenie oceľového disku, ktorý pre zákazníka prináša množstvo výhod.

1Skvelá alternatíva k hliníkovému disku, pretože hybridné disky predstavujú skvelý pomer ceny a hodnoty, vysokú pevnosť a robustnosť disku. Rozmery diskov sú identické s originálnymi oceľovými diskami a preto ho nie je potrebné zapísať do OEV. Švajčiarska výroba diskov potvrdzuje vysoké štandardy a stálu kontrolu kvality. Neodmysliteľnou výhodou do budúcnosti sú znížené náklady na možné opravy počas doby životnosti disku. Hybridný disk je dodávaný so stredovou krytkou, k montáži sa používajú klasické originálne kolesové skrutky a je tiež vhodný pre použitie so snehovými reťazami.

Hybridné disky sú v ponuke pre väčšinu malých a stredne veľkých áut -VW Group, Mazda, Ford, Hyundai, Nissan, Toytota, …

mazda3ocelovy mazda3hybridny

hyundai130_ocelovy hyundai130_hybridny

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

22. pobočka Inter Cars je otvorená
22. pobočka Inter Cars je otvorená

A nájdete ju na Múzejnej ulici v DUNAJSKEJ STREDE. Pobočka má kódové označenie S21 a je štandardnou pobočkou v sieti Inter Cars na Slovensku.

Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars
Velký nárůst obratu skupiny Inter Cars

Inter Cars Group představila své pololetní výsledky. Celá skupina zvedla obrat oproti pololetí minulého roku o 23,2%. Celý obrat skupiny Inter Cars Group činil 2.312,80 mil. PLN (cca 527 mil. EUR). Nejvyšší nárůst obratu oproti pololetí roku 2015 zaznamenala slovinská pobočka (o 175%), nejnižší Litva (o 18%). Česká pobočka navýšila tržby o 24,3%, slovenská o […]

Nový design obalov autožiaroviek OSRAM
Nový design obalov autožiaroviek OSRAM

Inter Cars predstavuje novinky od spoločnosti OSRAM. OSRAM prichádza s novým konceptom obalov pre všetky autožiarovky, výbojky, svetlá a doplnkové produkty pre automobily. Nové obaly majú moderný a atraktívny vzhľad, orientovaný predovšetkým na potreby koncových zákazníkov. Jasne rozpoznateľné a ľahko odlíšiteľné farebné kódovanie je použité ako hlavný dizajnový prvok novej segmentácie nášho produktového portfólia, založené […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!