Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

18 novembra 2019, 10:57

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

Servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE

Servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE je zameraný na novovznikajúce a existujúce neautorizované servisy, ktoré chcú rozšíriť svoje podnikanie a ponúknuť zákazníkom výhody plynúce z členstva v globálnom servisnom koncepte, spojené so Logo PSA Groupeštandardizovanou úrovňou služieb, ponukou náhradných dielov a marketingovou a technickou podporou značky. Eurorepar Car Service je jedna z najväčších svetových sietí nezávislých autoservisov s počtom viac ako 4600 servisov, zastúpená aktuálne v 25 krajinách sveta.

Servisná sieť má k dispozícii sortiment náhradných dielov vlastnej značky EUROREPAR. Neustále sa rozširujúce produktové portfólio dnes predstavuje viac ako 12 000 náhradných dielov značky EUROREPAR z viac ako 40 produktových skupín (brzdy, filtre, tlmiče, podvozkové diely, oleje, stierače, atď. ). Prostredníctvom lokálneho distribučného centra v Lozorne sú zákazníkom okrem dielov EUROREPAR k dispozícii aj originálne náhradné diely a ďalšie značkové diely, ktorých sortiment sa dynamicky rozširuje. Kvalita dielov EUROREPAR je garantovaná produktovými manažérmi skupiny PSA Groupe, ktorí dohliadajú na splnenie tých najprísnejších technických požiadaviek a certifikátov. Profesionálni zákazníci sa dozvedia viac o výhodách a kvalite sortimentu EUROREPAR na stránke www.eurorepar.com , ktorá je dostupná aj v slovenskom jazyku.

Servis EUROREPAR CAR SERVICE

Rozširovanie siete Eurorepar Car Service do všetkých regiónov Slovenska je pre importéra prioritou,  pretože chce priniesť benefity a kvalitu siete Eurorepar Car Service čo najširšiemu počtu majiteľov automobilov.  V prípade, že vlastníte servis a mali by ste záujem o spoluprácu neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese ercs@p-automobil-import.sk, radi vám predstavíme podmienky spolupráce.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!