METALTEC® – 1 produkt na 100 použití novo u INTER CARS

24 novembra 2017, 8:35

Novinka v olejových aditívach! Tento metal-kondicionér má jedinečné mazacie vlastnosti a jeho používanie preukázateľne šetrí výrobné i prevádzkové náklady. METALTEC® má široké uplatnenie a viditeľne znižuje mieru opotrebovania kovových komponentov. Teraz v ponuke INTER CARS.METALTEC® novo u Inter Cars

Spoločnosť METALTEC® so sídlom v Kanade pôvodne vyvinula METALTEC® pre energetický priemysel a raketové technológie. Dlhodobo je najpoužívanejším konzervačným a ochranným prostriedkom pre zbrane a armádu.

METALTEC® pôsobí na báze syntetických derivátov uhľovodíka a chráni kovy stálou syntetickou molekulárnou väzbou, ľahko sa rozpúšťa ako v syntetických tak aj v minerálnych olejoch a mazivách vrátane všetkých druhov palív. Nerozpúšťa sa vo vode, vodu METALTEC® odpudzuje.

METALTEC® – 1 produkt na 100 použití METALTEC® – 1 produkt na 100 použití

Je zaradení do skupiny bezpečných výrobkov. METALTEC® neobsahuje žiadne škodlivé zložky, ani žiadne rozpúšťadlá s nízkou molekulovou stabilitou, preto je  METALTEC®  zaradený do skupiny A. Pri aplikácii nie sú potrebné žiadne ochranné prostriedky ani žiadne špeciálne nástroje.

Plne modifikuje vlastnosti povrchovej vrstvy trecích dielov, čím sa tvorí dlhodobo odolná mikro vrstva s veľmi dobrými mazacími vlastnosťami. Táto tenká vrstva sa charakterizuje veľkou stabilitou, ktorá je vysoko odolná proti: opotrebovaniu, pôsobeniu vysokých teplot, chráni kovovú plochu proti koróz

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!