ProfiAuto organizuje pre vodičov viac ako 11 PitStopov na Slovensku a v Česku

20 februára 2018, 10:36

Sieť nezávislých autoservisov a predajcov autodielov ProfiAuto pripravuje po vlaňajšom úspechu sériu pravidelných bezpečnostných akcií pre vodičov pod názvom PitStop. Ide o servisné prehliadky, na ktorých si vodiči môžu dať skontrolovať svoje vozidlo profesionálnymi mechanikmi zdarma. 

ProfiAuto tento rok zorganizuje pre vodičov viac ako jedenásť PitStopov v slovenských a českých mestách

Za posledné dva roky sme na PitStopoch na Slovensku a v Česku skontrolovali viac ako 1.000 automobilov, priemerne 90 áut denne. Tento rok pripravujeme 11 PitStopov v slovenských a v českých mestách s tým, že tento počet budeme zväčšovať v nadväznosti na našich nových partnerov,” vysvetľuje riaditeľ značky ProfiAuto pre slovenský a český trh Jindřich Krejčí.

Vodiči si na PitStopoch budú môcť dať skontrolovať stav klimatizácie, nastavenie svetiel, prevádzkových kvapalín, stav akumulátora, tlak v pneumatikách alebo vykonať diagnostiku motora atď. Po tejto kontrole mechanici následne vodiča pozvú do svojich servisov, kde ešte raz zdarma dokončia dôkladnejšiu vstupnú kontrolu jednotlivých segmentov na vozidle.

PitStopy sa budú tento rok konať na rôznych miestach na Slovensku a v Českej republike

Minulé ročníky PitStopov na Slovensku, v Česku a v Poľsku ukázali, že takmer žiaden automobil nie je bez závady, ak sa vychádza z priemerného veku vozidla, ktoré PitStop navštívi. Medzi najčastejšie závady patrí nastavenie svetiel, úniky kvapalín, elektrika, dobíjanie a vek pneumatík. Nedostatky boli zistené takisto u nových automobilov.

Pravidelné bezpečnostné akcie PitStop organizuje ProfiAuto na Slovensku a v Českej republike od roku 2016 v spolupráci so svojimi partnermi, predajcami náhradných dielov a príslušenstva, ktorých je v súčasnej dobe osem.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!