Firma Inter Cars rozširuje ponuku koberčekov MAMMOOTH

9 júla 2018, 20:44

V ponuke INTER CARS je teraz dostupných viac než 3.400 indexov velúrových koberčekov značky MAMMOOTH. Súprava velúrových kobercov je dostupná v dvoch farebných prevedeniach – v čiernej a sivej farbe.

Tieto velúrové, textilné koberce do auta sú vyrábané na mieru z vysokokvalitného materiálu z Holandska a Belgicka, ktorý poskytuje výrazný komfort, pričom gramáž koberca je až 2.200 gr/m2. Koberce neprepustia vodu, nedochádza k nechcenému pohybu koberca – koberec zostáva na svojom mieste. Lemovanie z kvalitnej brúsenej nubukovej kože dodáva kobercom atraktívny vzhľad a dodatočná výstuž na koberci, na strane vodiča, zvyšuje jeho odolnosť.

Velúrových koberčeky značky MAMMOOTH u Inter Cars

Okrem krásneho dizajnu a vzhľadu, ktorý vylepší interiér vášho vozidla, sú tieto koberce veľmi praktické na údržbu. Chránia vnútornú časť automobilu pred znečistením a šetria tak peniaze za čistenie interiéru. Ideálny tvar vytvorený pre konkrétne modely automobilov zabraňuje ich pohybu a uchováva estetiku interiéru vozidla. Koberce majú otvory pre upevňovacie skrutky, pokiaľ boli v danom modeli, v opačnom prípade je na spodnej strane našitý suchý zips.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!