Zimné pneumatiky DUNLOP boduju v testoch

19 októbra 2018, 13:48

Prvé miesto v každoročnom teste zimných pneumatík automotoklubu ADAC, TCS a ÖAMTC obsadili pneumatiky Dunlop Winter Response 2. Ďalšie pneumatiky Dunlop Winter Sport 5 predviedli svoje kvality zase v každoročnom teste zimných pneumatík časopisu Auto 

Dunlop Winter Sport Response 2 první v testu ADACAutomotokluby ADAC, TCS a ÖAMTC zverejnili svoje každoročné testy zimných pneumatík, prvé miesto v nich obsadili pneumatiky Dunlop Winter Response 2. V teste pneumatík s rozmerom 175/65R14 prekonali desať konkurenčných výrobkov a boli korunované za jedny z najlepších medzi zimnými pneumatikami.

Editori ocenili Dunlop Winter Response 2 za silnú výkonnosť pri všetkých zimných jazdných podmienkach – na mokrej alebo zasneženej, aj na suchej vozovke. Celkovo pokladajú Winter Response 2 za veľmi vyvážené a z hľadiska spotreby úsporné pneumatiky.

„Výrobky značky Dunlop zaručujú špičkovú výkonnosť za všetkých poveternostných podmienok, vrátane zimných,“ povedal Mike Rytokoski, viceprezident a riaditeľ marketingu značky Dunlop v Európe. „Zisk prvého miesta v teste zimných pneumatík ADAC, TCS a ÖAMTC je len ďalším potvrdením ich špičkovej kvality.“

Dunlop Winter Sport 5 vítězem testu AutoBild

Uspěšné byli i pneumatiky Dunlop Winter Sport 5, které ukázali svoje kvality v každoročnom teste zimných pneumatík časopisu Auto Bild. Prestížny nemecký magazín im pripísal víťazstvo v teste a ocenil ich ako „prémiové pneumatiky bez akýchkoľvek nedostatkov“. Pneumatiky si pre svoju nákladovú efektivitu vyslúžili tiež titul „Eco-Master“.

Vďaka spojeniu vysokej ovládateľnosti za všetkých poveternostných podmienok, presného riadenia a nákladovej efektívnosti porazili Dunlop Winter Sport 5, testované v rozmere 195/65 R15, spolu 19 konkurenčných výrobcov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!