Firma Hankook dodáva pneumatiky do nových vozidiel BMW

12 novembra 2018, 9:46

Spoločnosť Hankook doplnila svoje portfólio o nové pneumatiky do originálnej výbavy nových vozidiel BMW Gran Turismo radu 6 a tiež dodáva letné a zimné pneumatiky pre vozidlá BMW radu 7. Najnovšia verzia vozidla Gran Turismo sa teraz obúva do letných vysoko výkonných pneumatík S1 evo 2 vo verzii run -flat.

Hankook dovádá pneumatiky do nových BMW

Pneumatiky byly vyvinuty v německém Hannoveru a jsou vyráběny v moderním výrobním závodě v Maďarsku. V provedení run-flat se dodávají v rozměru 245/45 R19 98Y RSC na přední nápravu a v rozměru na 275/40 R19 101Y RSC zadní nápravu. letní pneumatika zajišťuje optimální přilnavost na suché a mokré vozovce. Pneumatiky tohoto vozidla musí být odolné vůči vysoké zátěži, zejména pokud se využije maximální objem úložného prostoru ve výši 1 800 litrů.

Výrobce Hankook dodává pneumatiky nejen pro BMW Gran Turismo řady 6 a luxusní limuzíny BMW řady 7, ale kromě toho aktuálně celkem pro 11 modelů tradičního bavorského výrobce. Na pneumatiky Hankook se obouvají také vozidla modelů BMW X1, X2, X3, X4, X5, X6, BMW řady 2 Active Tourer, jakož i BMW řady 4 a řady 6. V porovnání s předchozími lety se výrobci Hankook podařilo své dodávky originálního vybavení významně rozšířit. Spolupráce s koncernovou skupinou BMW Group probíhá od roku 2011 a zahrnuje dodávky zimních, letních a celoročních pneumatik pro osobní vozidla, vozidla typu SUV, jakož i závodních pneumatik.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!