Čističe pre motory s hybridnou technológiou PRO-TEC HYBRID LINE

12 decembra 2018, 10:13

Spoločnosť PRO-TEC SLOVAKIA zaradila do svojej ponuky 3 novinky z radu produktov PRO-TEC HYBRID LINE. Jedná sa o čističe pre moderné benzínové a dieselové motory s hybridnou technológiou.

Novinky z radu produktov PRO-TEC HYBRID LINE

FUEL LINE CLEANER HYBRID – Čistič benzínového systému pre motory s hybridnou technológiou

Odstraňuje znečistenie spôsobené prevádzkou v celom palivovom systéme, od nádrže až po spaľovací priestor.Čistí hornú časť valcov, spaľovacie komory, vstrekovače, nasávacie ventily a palivové potrubie. Viaže na seba vlhkosť a skondenzovanú vodu v palive, predchádza korózií. Produkt maže a chráni vrchné časti valcov.

OXYGEN SENSOR & CATALYTIC CONVERTER CLEANER HYBRID – Čistič lambda sondy a katalyzátora pre moderné benzínové motory s hybridnou technológiou

Odstraňuje prevádzkové znečistenie, fermež, gumu a uhlíkové zvyšky z celého výfukového systému. Produkt čistí celý výfukový systém, najmä katalyzátor, lambda sondu, turbodúchadlo a EGR ventil. Produkt zabezpečuje správnu funkciu katalyzátora a lambda sondy.

ENGINE FLUSH HYBRID – Čistič vnútorných častí motora pre moderné benzínové motory s hybridnou technológiou

Odstraňuje prevádzkové znečistenie z celého olejového a mazacieho okruhu. Čistí celý olejový a mazací okruh, piestne krúžky a hornú časť valcov. Čistí ventily a redukuje ich hlučnosť. Neutralizuje nebezpečné motorové kyseliny a predchádza k opotrebovaniu. POZOR – nerozpúšťa karbón!

Leták s kompletnými informáciami o použití, vlastnostiach a aplikácii si môžete prezrieť vo formáte PDF.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!