Sieť servisov ProfiAuto rastie na Slovensku i v Česku

26 marca 2019, 11:18

Sieti nezávislých autoservisov a predajcov autodielov sa na Slovensku a v Českej republike veľmi darí. Aktuálne pod značkou ProfiAuto združuje v oboch krajinách viac ako 300 autoservisov a 27 obchodných partnerov a predajných miest. Do konca roka 2019 chce mať na Slovensku a v Česku až 400 servisov.

 „Do našej siete je momentálne zapojených viac ako 300 servisných miest na Slovensku a v Česku. Medziročne sme narástli asi o 145 % a chceme v raste o desiatky percent pokračovať aj v tomto roku. Radi by sme na konci roka 2019 mali v oboch krajinách asi 400 servisov a okolo 35 obchodných partnerov, veľkoobchodov a predajcov náhradných dielov,“ hovorí Jindřich Krejčí, riaditeľ značky ProfiAuto v Českej republike a na Slovensku. Spolu s Poľskom je v sieti ProfiAuto viac ako 1.700 autoservisov.

Sieť servisov ProfiAuto rastie na Slovensku i v Česku

Na Slovensku sú ProfiAuto Servisy dostupné vo všetkých 8 krajoch. Slovenskí vodiči nájdu najviac autoservisov v Žilinskom, Trenčianskom a Bratislavskom kraji. Značka ProfiAuto má v Českej republike servisy zatiaľ v 11 krajoch vrátane hlavného mesta Prahy. Najviac servisných miest je v Moravskosliezkom, Zlínskom a Olomouckom kraji.

„V najbližšej dobe máme v pláne otvoriť ďalšie servisné miesta napríklad v Banskobystrickom, Nitrianskom, Prešovskom a Košickom kraji aj inde,“ hovorí Jindřich Krejčí a dodáva: „V Česku chceme byť čo najskôr vo všetkých krajoch a postupne budeme pridávať ďalšie miesta tak, aby sme boli s našimi servismi v dojazdovej vzdialenosti pre väčšinu českých a slovenských vodičov.“

Okrem autoservisov značka ProfiAuto postupne rozširuje počet svojich obchodných partnerov, veľkoobchodov a predajcov náhradných dielov. V dnešnej dobe má na Slovensku a v Českej republike 27 obchodných partnerov a s ďalšími vedie intenzívne jednanie.

Sieť servisov ProfiAuto rastie na Slovensku i v Česku

Výhody plynúce zo spolupráce so značkou ProfiAuto sumarizuje konateľ spoločnosti AZ CAR Miroslav Staník: „Našu pôsobnosť sme rozšírili na celé Slovensko a postavili sme ďalšie skladovacie priestory. Nadviazanie spolupráce so servisným konceptom ProfiAuto hralo v tomto investičnom rozhodnutí významnú úlohu. Teraz môžeme našim zákazníkom ponúkať ešte viac kvalitných nástrojov a zariadení vrátane ďalších služieb, ako sú workshopy a rôzne školenia.“

V tomto roku pripravuje značka ProfiAuto pre svojich partnerov desiatky technických, manažérskych a obchodných školení. Chystá sa tiež veľký vzdelávací projekt ProfiRacing Cup pre majiteľov a automechanikov servisov zo Slovenska i z Česka.

Značka okrem toho servisom poskytuje nástrojové a strojné vybavenie s výhodnými podmienkami, stále sa rozširujúci katalóg automobilových dielov, priebežné technické poradenstvo prostredníctvom Oddelenia technickej podpory alebo špeciálnu aplikáciu pre zákazníkov svojich autoservisov, ktorá zjednodušuje a modernizuje celý servisný proces.

Slovenskí a Českí vodiči sa opäť môžu tešiť na bezplatné kontroly svojich vozidiel v rámci akcií PitStop, ktoré sa tento rok budú konať vo viacerých mestách a na viacerých miestach. Jeden z najväčších motoristických veľtrhov v strednej Európe ProfiAuto Show 2019, ktorý vlani navštívilo 40.000 ľudí a 10.000 mechanikov, sa uskutoční 8.-9. júna v Katoviciach.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!