Servind vydáva Katalóg pre karosárne

5 augusta 2019, 16:57

Začiatkom roka distribuovala firma Servind úplne nový Katalóg príslušenstva a vybavenia pre autolakovne. Teraz vydáva tiež Katalóg vybavenia a príslušenstva pre karosárne, kde budete môcť nájsť jednotlivé technologické karosárske vybavenie.

Katalóg príslušenstva a vybavenia pre autolakovne

Ide o obsiahly, vysoko profesionálny materiál, v ktorom nájdete detailný popis dodávaných produktov v oblasti brúsenia a leštenia, ochrany zdravia, náradia a príslušenstva, striekacej techniky, maskovania, spotrebného materiálu alebo chémie pre umývanie.

Jednotlivé produkty sú označené objednávacím číslom a popisom, ktorý vám zodpovie vaše dotazy a pomôže pri vašich objednávkach.

Katalóg vybavenia a príslušenstva pre karosárne

Katalóg vybavenia a príslušenstva pre karosárne od ServinduPretože se zaoberájú nielen príslušenstvom do lakovní, ale taktiež do karosární, májú pre vás i Katalóg vybavenia a príslušenstva pre karosárne, kde budete môcť nájsť jednotlivé technologické karosárske vybavenie dodávateľov, náradia a vybavenia, akými sú brúsky alebo dielenské náradie pre karosárne, maskovacie pásky alebo pomôcky na ochranu zdravia. Keďže ponúkané produkty z oblasti karosárstva sa neustále rozširujú, predpokladájú, že súčasný katalóg bude priebežne doplňovaný o ďalšie vybavenie a príslušenstvo.

Katalóg je k dispozícii u vašich obchodných zástupcov alebo k stiahnutiu v elektronickej verzii PDF.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!