Firma ATH-Heinl sa presťahovala do nových priestorov

2 septembra 2019, 10:16

Firma ATH-Heinl, špecializujúca sa na výrobu vybavení pre servisy otvorila nové sídlo, ktoré sa nachádza na území priemyselnej zóny Neuöd v obci Illschwang (Nemecko).

Nové sídlo firmy ATH-Heinl

Nový logistický objekt sa stal pre rýchlo sa rozvíjajúcu firmu nevyhnutnosťou, pretože predošlé sídlo v Kaurhofe sa ukázalo byť priveľmi malé a jeho rozšírenie by bolo príliš komplikované.

Nové sídlo, v ktorom sa nachádzajú kancelárie, predvádzacia predajňa výrobkov a ústredný sklad firmy zaberá plochu 37.000 m2, s možnosťou rozšírenia v budúcnosti. Objekt bol postavený v súlade s prísnymi kritériami energetickej efektivity a na jeho výstavbe sa podieľali predovšetkým firmy zo spolkovej krajiny Bavorsko.

Slávnostné otvorenie sprevádzal deň otvorených dverí spojený s bavorskou hostinou a hudobným vystúpením. ATH Heinl pozval priateľov a zamestnancov nielen z Nemecka, ale tiež zo Španielska, Poľska a Francúzska.

Slavnostní otevření sídla ATH Heinl

Oficiálneho otvorenia sa zúčastnil riaditeľ firmy, pán Hans Heinl, a členovia predstavenstva ATH Heinl. Viac informácií sa dozviete na webových stránkach ATH-Heinl.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!