Sieť ProfiAuto Service zvyšuje tempo

5 septembra 2019, 9:33

Dynamický rozvoj siete, veľmi dobré ekonomické výsledky a ambiciózne plány na ďalšie obdobie. Značka ProfiAuto i naďalej neznižuje tempo. Skôr naopak. V Českej republike a na Slovensku sú do siete ProfiAuto Service zapojené štyri desiatky partnerov a takmer štyri stovky autoservisov.

Najbližšie mesiace prinesú napríklad ďalšiu expanziu projektu ProfiAuto Service, skvelé eventy a promo akcie alebo investície do moderných technológií a nástrojov, ktoré prinášajú partnerom a servisom pevné základy pre ďalší obchodný rozvoj.

„Obzvlášť nás teší, že pozorujeme tiež dynamický rast na českom a slovenskom trhu. Prioritou je pre nás rozvoj obchodných partnerov, ktorí oceňujú, že im ponúkame priekopnícke a odvážne riešenia. V tomto rozsahu budú najbližšie mesiace ešte intenzívnejšie,” hovorí Jindřich Krejčí, riaditeľ projektu ProfiAuto v Českej republike a na Slovensku.

Konkurencieschopnosť a špičková podpora

Sieť ProfiAuto Service Sieť ProfiAuto Service poskytuje svojim partnerským servisom technologické, servisné, obchodné či marketingové nástroje, ktoré posilnia ich konkurenčné postavenie voči ostatným servisným sieťam či autorizovaným servisom. Prostredníctvom oddelenia technickej podpory zase dostávajú servisy možnosť zoznámiť sa s najnovšími znalosťami a novinkami na trhu.

Partneri zapojení do siete majú tiež prístup ku katalógu automobilových dielov, ktorý obsahuje takmer 5 miliónov položiek, získavajú podporu pri rozširovaní rozsahu svojich služieb alebo pri zariaďovaní servisu za zvýhodnených podmienok. Majitelia, vedúci servisov i automechanici majú k dispozícii veľký balík manažérskych, obchodných, marketingových a technických školení.

 „Po vstupe do siete servisov ProfiAuto máme vždy možnosť veľkého výberu autodielov za priaznivé ceny, ktoré sú v súčasnosti najdôležitejším faktorom na získanie zákazníka. Navyše môžeme našim partnerom ponúknuť i rôzne benefity a akcie,” hovorí Martin Longauer zo spoločnosti SZEKOP.

 Jesenné promo akcie cez aplikáciu

Nezávislá sieť autoservisov ProfiAuto Service pripravila v Českej republike a na Slovensku sériu jesenných akcií. Promo akcia s názvom “Bezplatná jesenná prehliadka” trvá od 1. septembra do 31. októbra 2019. Vodiči získajú možnosť nechať si vo vybraných servisoch zdarma skontrolovať systém riadenia, brzdový systém alebo zavesenie.

Bezplatná jesenná prehliadka v sieti servisov ProfiAutoPripravená je tiež výhodná akcia na výmenu oleja a filtra už od 12,99 euro. K tomu získajú zákazníci atraktívne ceny pri nákupe motorových olejov. Zvýhodnená ponuka je platná od 1. septembra do 30. novembra 2019. “Nestraťte energiu” je akciová ponuka zahŕňajúca bezplatnú kontrolu a výmenu batérie vrátane výhodných cien akumulátora ProfiPower. Akcia bude dostupná od 1. septembra do 31. decembra 2019.

Výmena oleja a filtra za atraktívne ceny v sieti servisov AutoProfiBezplatná kontrola a výmena batérie v sieti servisov AutoProfi

Zvýhodnené akcie budú vodičom k dispozícii prostredníctvom mobilnej aplikácie ProfiAuto, ktorá je kompatibilná s mobilnou aplikáciou ProfiAuto Manager určenou pre všetky servisy zo siete ProfiAuto Service. Napríklad v autoservise RALL s.r.o sú s aplikáciou veľmi spokojní a komunikáciu so zákazníkmi si pochvaľujú.

„Po prvé si veľmi ceníme to, že ProfiAuto s touto aplikáciou prišlo, cieli presne tam, kde je najviac potrebná, t. j. na novú generáciu vodičov. Po druhé naši zákazníci sú radi, že ich takto propagujeme a že vďaka nám sú pripravení i na nástup novej mladej generácie, ktorá už osobný kontakt toľko nevyhľadáva a do servisu sa radšej objedná online cez už zmienenú aplikáciu,” hovorí Ivo Polášek ml. zo spoločnosti RALL s.r.o.

 Moderná a rýchla komunikácia

Aplikácia ProfiAuto ManagerAplikácia ProfiAuto pre vodičov a aplikácia ProfiAuto Manager určená pre servisy zo siete ProfiAuto Service sú ideálnymi nástrojmi, ktoré v sebe spájajú rýchlosť, jednoduchosť, adresnosť, profesionálny prístup, zástupy špecialistov a celé spektrum dostupných služieb.

ProfiAuto Manager je bezplatný, moderný nástroj zefektívňujúci riadenie servisu kedykoľvek a kdekoľvek. S ním kompatibilná aplikácia ProfiAuto, ktorá je pre všetkých vodičov tiež zdarma, automatizuje proces obsluhy servisných návštev v sieti ProfiAuto Service od ich dohodnutia cez monitorovanie stavu hlásenia a prijatia cenového odhadu až po hodnotenie kvality služieb.

K najväčším výhodám patrí úspora času, prehľadná história vozidla, pripomenutie prehliadok a poistenia, sledovanie tankovania alebo výhodné zľavové akcie. Zákazník si vytvorí účet a vyplní údaje o vozidle, potom si zvolí servisnú službu, o ktorú má záujem, vyberie si najbližší autoservis a termín návštevy. S aplikáciou ProfiAuto tiež dostane detailnú servisnú dokumentáciu svojho vozidla, ktorú bude mať stále pri sebe.

„Aplikácia ProfiAuto Manager prináša predovšetkým neustály kontakt so zákazníkom, praktické riadenie hlásení zasielaných vodičovi a mnoho výhod pre servis a obsluhu zákazníkov. Dáva príležitosť ponúknuť zákazníkom ďalšie služby, servis, opravy, posilňuje vzťahy so súčasnými zákazníkmi a oslovuje nových zákazníkov, pomáha propagovať daný servis a je možné využiť ju i pre ďalšie marketingové kanály a nástroje,” dodáva Jindřich Krejčí.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!