Záchytná rohož Multitex: „supersavosť“ proti olejom a netesnostiam

11 decembra 2019, 10:36

Pracovníci v dielňach a závodoch poznajú každodenný zápas s kvapkajúcimi tekutinami, vytekajúcimi olejmi, farbami a mazadlami, ktoré znečisťujú pracovisko. Je to nepekné a ohrozuje to bezpečnosť práce. V podobe záchytnej rohože MULTITEX® ponúka MEWA jednoduché a efektívne riešenie: ako ochranná podložka pri opravárskych a údržbárskych prácach, ktorá zároveň zaisťuje čistotu.

Praktické a flexibilné

Super savá pomôcka vo formáte utierky dokáže nasať až tri litre tekutiny. Nebezpečné tekutiny sa zhromažďujú bezpečne a čisto v sacom jadre. A to nielen raz, ale vďaka ekologickému systému opakovaného použitia veľa ráz. Praktický formát 60 cm x 90 cm umožňuje flexibilné používanie rohože. Malé, úzke miesta možno dobre zakryť samostatnou rohožou, na veľké plochy sa vedľa seba položí viacero rohoží. MEWA Multitex je vhodná na veľa spôsobov použitia:

  • pri výmene olejových, brzdových a chladiacich kvapalín
  • na nasávanie emulzií a rozpúšťadiel pri netesnostiach,
  • pri rozoberaní prevodových a motorových dielov,
  • na odkladanie olejových nástrojov.
Super savá pomôcka vo formáte utierky dokáže nasať až tri litre tekutiny. Nebezpečné tekutiny sa zhromažďujú bezpečne a čisto v sacom jadre. (Obrázky MEWA)
Nebezpečné tekutiny sa zhromažďujú bezpečne a čisto v sacom jadre.

Systém opakovaného použitia – ekologický a hospodárny

MULTITEX® predstavuje textilné riešenie opakovaného použitia, to znamená, že sa rohože nekupujú, ale že sa v rámci komplexného servisu MEWA jednoducho, v zmluvne dohodnutom rytme a bezpečne uzavretom bezpečnostnom kontajneri SaCon® dodávajú, vyzdvihujú, perú a prostredníctvom servisného vodiča znovu vracajú čisté. Ekologicky a hospodárne, citeľné odľahčenie pre podnik.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!