Novinka v AUTOTECHNE: Aditíva LIQUI MOLY, ktoré zabránia negatívnym účinkom benzínu E10

4 mája 2020, 16:42

Jedným z riešení pre majiteľov áut, ktorí sa obávajú, že im benzín E10 poškodí motor, je použitie správneho aditíva. Autotechna ponúka zákazníkom dve novinky od spoločnosti LIQUI MOLY, ktoré môžu trápenie s benzínom ukončiť.

LIQUI MOLY Additive E10 a stabilizátor benzinu

LIQUI MOLY Additive E10

Prísada do paliva LIQUI MOLY sa mieša do benzínu pri tankovaní a zlepšuje spaľovanie motora. Je vhodná pre všetky štvortaktné a dvojtaktné benzínové motory vrátane motoriek. Zároveň je kompatibilná so všetkými kvalitami benzínu a aditív.

Prísadu navrhovali tak, aby znižovala pokles výkonu vozidla pri použití benzínu E10. Zvyšuje akceleráciu pri čiastočnom zaťažení a stabilizuje chod motora. Zároveň chráni pred zvýšeným obsahom vody v benzíne.

LIQUI MOLY Stabilizátor benzínu

Stabilizátor benzínu od LIQUI MOLY sa používa pri zazimovaní kosačiek na trávu, reťazových píl, motoriek a ostatných benzínových štvortaktných motorov. Je navrhnutý tak, aby minimalizoval negatívne vplyvy pri dlhšom státí motora a ten bol na jar opäť pripravený. Kombinácia účinných látok chráni pred koróziou, usadeninami a starnutím paliva.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!