AUTO-MOTO RS predstavuje snímače teploty výfukových plynov VIKA

15 júna 2020, 9:55

V poslednej dobe sa snímače teploty výfukových plynov stali velmi dôležitou súčasťou výfukového a spaĺovacieho systému. Začínajú patriť medzi najdôležitejšie snímače pri kontrole emisií pri OBD kontrole, ktorá je už pri nových modeloch nahradená fyzickou sondou do výfukového potrubia. Preto AUTO-MOTO RS predstavuje vysoko kvalitné produkty EGTS v značke VIKA.

Je jednou so súčastí, ktorá posiela hodnoty do ECU (riadiacej jednotky). Ovláda a monitoruje časti motora (výfukové potrubie a turbodúchadlo) a ďalšie časti, ktoré sú citlivé na teplotu (EGR, filter pevných častíc (DPF) a katalyzátor). Reguluje a monitoruje teplotu DPF. Tieto snímače musia byť vyhotovené tak, aby odolávali vysokým teplotám a dokázali rýchlo a kvalitne posielať signály.

Značka VIKA  sa dohodla s poprednými výrobcami z Nemecka a Japonska na dodávke najdôležitejších komponentov. Ide o pancierový kábel EGTS (nehrdzavejúca oceľ) ktorý je vyrobený z materiálu 301S dovážaného z Japonska a izolačného materiálu (keramický prášok) dovážaného z Nemecka. Okrem toho má tento druh formulácie super-OE testy v laboratóriu Bosch, ktoré robí testy na vysoké teploty, izolácie a jadro.

Štruktúra EGTS

Štruktúra EGTS

Zoznam produktov nájdete v prílohe.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!