HOMOLA: Už 30 rokov je tu pre vás

30 júla 2020, 9:16

O 3 roky staršia ako naša republika, a pritom moderná a ponúkajúca najnovšie technológie. Spoločnosť HOMOLA s.r.o., ktorá sa venuje hlavne autoservisnej technike, oslavuje tento rok 30 rokov pôsobenia na slovenskom trhu.

HOMOLA - Autoservisná technika

Od roku 1990 vyrástli, dospeli a stali sa stabilným hráčom na trhu. Teraz sú v najlepších rokoch a teší sa, že ich vek oceňujete aj vy. S vekom rástlo aj portfólio služieb a klientom teraz poskytujú od predaja autoservisnej techniky, dopravy tovaru, montáže a uvedenia prístrojov do prevádzky, zaškolenia obsluhy, kalibráciu prístrojov až po záručný i pozáručný servis.

Rokmi zbierali stále zaujímavejších a väčších klientov a môžú sa pochváliť spoluprácou so značkovými servismi, importérmi zahraničných vozidiel, spoločnosťou SLOVDEKRA, prevádzkovateľmi liniek STK a mnohými ďalšími významnými partnermi v automobilovej doprave.

Bez dodávateľov by však nedocielili tak vysokú spokojnosť u zákazníkov. Vybrali si iba špičkovú kvalitu a s týmito firmami spolupracujú už 20 rokov bez zmeny. Spolupráca tak stojí na dôvere a priateľských vzťahoch. Osvedčených dodávateľov síce nemení, ale na modernizáciu a prospešné zmeny sa orientovali v iných sférach. V roku 2002 získali certifikát kvality podľa normy ISO 9001:2000 a zamestnanci každoročne absolvujú niekoľko interných a zahraničných školení.

Aktivity spoločnosti HOMOLA

Okrem toho školí aj zákazníkov, študentov i učňov odborných škôl a učilíšť. Investície do zamestnancov sa vracajú v dobrom – veľa z nich v rodinnej atmosfére pracuje už od založenia spoločnosti a spoločnosť sa na nich môže 100% spoľahnúť. Napriek tomu, že v roku 2015 náhle firmu opustil zakladateľ Ing. Igor Homola, manželka s dcérami rodinnú firmu úspešne vedú ďalej. Nepoľavili v rozvoji a vybudovali novú prevádzku pre pobočku v Brne.

V roku 2018 sa pustili do redizajnu loga a celkovej  modernizácie vizuality spoločnosti. V tomto roku firma získala aj medzinárodný certifikát SNAS pre kalibračné laboratóriá, a tým sa stali prvými autorizovanými a akreditovanými laboratóriami na Slovensku zároveň. V roku 2019 sa, aj napriek náročnej zmene zákonov, všetci pracovníci úspešne certifikovali pre výkon kalibrácií na staniciach STK. Snaží sa nezaspať na vavrínoch a neustále prinášať niečo nové. Vzdelávajú sa, zdokonaľujú a to všetko pre vás.

HOMOLA 30 rokov

Za 30 rokov toho dosiahli veľa a sú radi, že ste boli pri tom. To, že klienti sú spokojní a za tie roky vedia, že sa na firmu môžu spoľahnúť, je hnacím motorom aj teraz a dávajú firme silu a chuť do ďalších rokov. Radi by sa im preto touto cestou poďakovali a na oslavu jubilea si pre nich pripravili pekný darček – 30% zľavu na vybrané produkty z ponuky. Úplný zoznam produktov s podrobnými informáciami o zľavách nájdete na: www.homola.sk/30vyrocie.

„Za 30 rokov sme toho dosiahli veľa a my sme radi, že ste boli pri tom. To, že ste spokojní a za tie roky viete, že sa na nás môžete spoľahnúť, je naším hnacím motorom aj teraz a dáva nám to silu a chuť do ďalších rokov. Radi by sme sa vám preto touto cestou poďakovali a na oslavu nášho jubilea sme si pre vás pripravili pekný darček – 30 % zľavu na vybrané produkty z našej ponuky. Ďakujeme za 30 rokov dôvery, aj naďalej sa budeme snažiť dvíhať kvalitu servisných služieb a prinášať vám všetkým, klientom a zamestnancom, len to najlepšie.“

Kompletné informácie o spoločnosti a o predajných akciách sú k dispozícii na stiahnutie alebo k nahliadnutiu vo formáte PDF.

HOMOLA 30 rokov

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!