OSRAM umožňuje kontrolu tlaku v pneumatikách

28 apríla 2021, 10:19

Pravidelná kontrola tlaku v pneumatikách pomáha k bezpečnej jazde. Optimálny tlak navyše zabraňuje zvýšeniu opotrebovania, a preto vám môže poskytnúť dlhšie cykly výmeny pneumatík. To šetrí peniaze a pomáha životnému prostrediu. Správny tlak v pneumatikách tiež znižuje spotrebu paliva a tým aj emisie oxidu uhličitého. S kompresormi OSRAM môžete ľahko a rýchlo tlak v pneumatikách skontrolovať a prípadne ho aj upraviť.

Kompresory OSRAM sú napájané z 12V zásuvky vo vozidle a majú cez 3 metre dlhý integrovaný napájací kábel s navíjacím mechanizmom a flexibilnou vzduchovou hadicou. Doba nafukovania pneumatík je veľmi krátka, tlak sa zobrazuje v troch rôznych jednotkách tlaku bar, kPa a PSI. Súčasťou je priestor na viečka ventilov pneumatík a veľké tlačidlo pre zapnutie/vypnutie.

Kompresory OSRAM nie sú určené výhradne pre pneumatiky automobilov, s priloženými adaptérmi môžete nafúknuť pneumatiky svojho motocykla, bicykla, kočíka, nafukovacie člny, lopty, matrace, hračky do vody atď.

OSRAM kompresor

Model TYREinflate 1000 zvládne nafúknuť 13-palcovú pneumatiku do 2 minút, je navyše vybavený integrovaným LED svetlom, obsahuje puzdro s latexovými rukavicami, náhradnými čiapočkami ventilov a disponuje funkciou autostop pri dosiahnutí požadovaného tlaku, s praktickou pamäťou poslednej hodnoty nastavovaného tlaku.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!