Ford Mustang Mach-E z výroby na pneumatikách Continental

10 augusta 2021, 10:40

Continental získal schválenie pre dodávky pneumatík PremiumContact 6 pre elektromobil Ford Mustang Mach-E v rámci prvej výbavy. Pneumatika PremiumContact 6 je špeciálne prispôsobená pre komfortnú a športovú jazdu, súčasne však vďaka nízkemu valivému odporu je vhodná pre elektromobily, pretože dokáže predĺžiť dojazd elektromobilov.

Ford Mustang Mach-E

Andreas Schlenke, vývojár pneumatík v spoločnosti Continental: „Nemáme špeciálne pneumatiku určenú výhradne pre elektromobily. Namiesto toho už viac ako desať rokov pracujeme na rozvoji nášho existujúceho portfólia tak, aby spĺňalo požiadavky všetkých elektromobilov a súčasne tiež udržateľným spôsobom prispievalo k znižovaniu emisií vozidiel s bežnými motormi.“

Všetky pneumatiky pre elektromobil Ford Mustang Mach-E majú valivý odpor triedy A, ktorá predstavuje nielen najvyššie hodnotenie na štítku EÚ, ale aj najlepšiu hodnotu v tomto segmente.

Pneumatika PremiumContact 6 je optimalizovaná pre komfortné sedany a športové automobily, ako je napríklad Ford Mustang Mach-E. Ponúka pohodlie, presné riadenie i vysokú bezpečnosť a je šetrná k životnému prostrediu. V záujme dosiahnutia týchto parametrov inžinieri vyvinuli nové zmesi, navrhli nový dezén pneumatiky a vytvorili behúň, ktorý zaujme komfortnou jazdou. Vo výsledku došlo k zlepšeniu handlingu, valivého odporu, kilometrového výkonu a komfortu až o 15% v porovnaní s predchádzajúcim modelom PremiumContact 5.

Schválené výrobky a rozmery

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!