SWAG – Značka, na ktorú sa môžete spoľahnúť

11 októbra 2021, 17:01

Dôvera nie je samozrejmá. Dôveru si treba zaslúžiť. Vďaka najvyššej kvalite, pôsobivému sortimentu výrobkov, neustálej precíznosti a spoľahlivému servisu. Už viac ako 60 rokov zákazníci dôverujú spoločnosti SWAG ako spoľahlivému, kvalitnému a presnému špecialistovi na Aftermarkete. SWAG je silná značka, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Kedykoľvek a kdekoľvek.

SWAG – NEJLEPŠÍ VOLBA NÁHRADNÍCH DÍLŮ

SWAG je jedným z popredných svetových partnerov na Aftermarkete. Táto značka je celosvetovo preslávená tým, že poskytuje viac ako 26 000 dielov pre vozidlá v kvalite zodpovedajúcej originálnemu vybaveniu a pokrýva všetky nemecké a ďalšie európske osobné automobily. Stála dostupnosť a krátke dodacie lehoty zaisťujú zákazníkom optimálne plánovanie a bezpečnosť.

Partneri po celom svete sa spoliehajú na to, že výrobky SWAG dorazia do autoservisu v požadovanom čase a navyše s istotou, že budú sedieť hneď na prvý pokus. Spoločnosť SWAG je navyše certifikovaná podľa systému riadenia kvality DIN EN ISO 9001:2015.

Výrobné kompetencie

Časť z 26 000 produktov radu SWAG sa vyrába vo výrobnom závode skupiny bilstein v Ennepetale (Nemecko). Tu sa na moderných CNC strojoch vyrábajú rôzne automobilové diely. Ide o komponenty spojené s bezpečnosťou, kde je rozhodujúca stála kvalita. Udržanie tohto štandardu kvality vyžaduje neustálu modernizáciu strojného zariadenia a intenzívne zameranie na zaistenie kvality.

SWAG se vyrábí ve výrobním závodě skupiny bilstein v Ennepetalu

Výrobný priestor na ploche 10.000 m2 pokrýva takmer celý výrobný reťazec: od výroby nástrojov, cez obrábanie a kalenie až po zaistenie kvality pomocou našej metrologickej skúšobne. Progresívna výroba a dlhoročné skúsenosti s výrobou robia zo spoločnosti bilstein group Engineering konzistentného a kvalitného výrobcu.

Výber náhradných dielov SWAG vyrábaných vo vlastnom závode:

  • zdvíhadlo ventilov
  • napinák reťaze
  • rameno zavesenia
  • olejové čerpadlo
  • vahadlo
  • náboj kolesa
  • a množstvo ďalších

Na kvalite záleží

Spoločnosť SWAG predstavuje výrobky, ktoré spĺňajú najvyššiu kvalitu výroby, odolnosť a požiadavky na presnú montáž. Za týmto účelom pracujú jednotne rôzne centrálne riadené oddelenia manažmentu kvality. Pre celý produktový rad platia rovnaké štandardy kvality. Rozsiahle testy výrobkov neustále overujú a potvrdzujú tvrdenie o kvalite zodpovedajúcej OE pri každom náhradnom diely SWAG.

zkoušky vzorků SWAG v nejmodernějších zkušebnách v centrále v Ennepetalu

Veľký význam majú uvoľňovacie procesy súvisiace s výrobkom. Pred zaradením každého nového náhradného dielu do sortimentu sa vykonávajú podrobné predbežné skúšky vzoriek v najmodernejších skúšobniach v centrále v Ennepetale. Kvalita spracovania sa zaisťuje napríklad deštruktívnymi a nedeštruktívnymi skúškami. Pre kontrolu elektronických dielov sa okrem iného používa röntgenový prístroj, ktorým možno presne odhaliť výrobné chyby vnútri obalu.

Tieto opatrenia na zaistenie kvality sa nevykonávajú len pri náhradných dieloch vyrábaných v Ennepetale, ale tiež pri komponentoch vyrábaných starostlivo vybranými partnerskými výrobcami
.

Automobilové diely pre všetky

Medzi hlavné produktové skupiny patrí riadenie motora, riadenie a zavesenie, karoséria a interiér a elektrika. Medzi najznámejšie produkty patria diely na riadenie a správu časovania motora, špecializované kvapaliny a SWAG extra.

Ak ide o technológiu motorov, spoločnosť SWAG má rozsiahle a neustále sa rozširujúce portfólio náhradných dielov pre všetky európske osobné automobily. Značka ponúka výrobky na mazanie motora, riadenie motora, zavesenie motora, chladenie motora, tesnenie motora, palivový systém a systém riadenia spotreby paliva.

Súčasťou portfólia SWAG je široká škála vysokokvalitných kvapalín pre všetky zavedené európske značky a modely: od brzdovej kvapaliny a špecializovanej chladiacej/nemrznúcej kvapaliny až po motorový, prevodový a hydraulický olej. Kvapaliny SWAG nie sú univerzálnymi produktami, ale sú prispôsobené špecifickým požiadavkám výrobcov vozidiel. Značka dodáva alternatívu originálnej výbavy v špičkovej kvalite za priaznivú
cenu.

nabídka dílů SWAG

Spoločnosť SWAG sa neustále vyvíja prostredníctvom plánovaného rozširovania už existujúcich produktových radov a zavádzania nových typov výrobkov. Kompletné portfólio SWAG nájdete na adrese: https://www.swag.de/sk/produkty/hlavna-skupina-produktov.

Súčasť medzinárodnej skupiny bilstein

SWAG je súčasťou skupiny bilstein, rodinnej nezávislej skupiny spoločností, ktorá združuje niekoľko prestížnych značiek výrobkov pod jednou silnou strechou. Ďalšie informácie nájdete na adrese: www.bilsteingroup.com

Hľadanie sa stáva objavovaním

bilstein group partsfinder

V roku 2017 predstavila skupina bilstein partsfinder, bezplatný moderný online vyhľadávač náhradných dielov, ktorý zahŕňa značky febi, SWAG a Blue Print.

bilstein partsfinder, bezplatný moderní online vyhledávač

Predtým boli v systéme uložené len výrobky pre osobné automobily, teraz boli do vyhľadávača dielov integrované tiež výrobky pre úžitkové vozidlá. Užívatelia tak môžu vyhľadávať celkom viac ako 60.000 rôznych náhradných dielov skupiny bilstein.

Hlavnou funkciou systému je priame vyhľadávanie podľa popisu náhradného dielu. Partsfinder určí správny výsledok na základe len niekoľkých kľúčových slov. Okrem toho majú užívatelia k dispozícii ďalšie možnosti vyhľadávania dielov, napríklad pomocou čísla OE.

Bez ohľadu na zvolenú cestu nie sú výsledky nikdy vzdialené viac než tri kliknutia. Na množstve stránok výrobkov sú dokonca k dispozícii 360-stupňové ilustrácie, funkčné popisy alebo bezpečnostné listy.

Ďalšie funkcie

Registrovaní užívatelia majú tiež prístup k exkluzívnym doplnkovým funkciám – napríklad k „Parku áut“, do ktorého možno uložiť často hľadané modely a rýchlo ich vyvolať, a tiež k možnosti vytvárať individuálne katalógy zo zoznamu výsledkov.

Takzvaný „expertný filter“ – prehľadné výberové pole – umožňuje vyhľadávať len určité skupiny výrobkov, ktoré užívatelia definujú svojimi položkami. Vďaka expertnému filtru majú teraz užívatelia nové rozšírené možnosti vyhľadávania.

Vyhľadávač dielov nájdete online na adrese: partsfinder.bilsteingroup.com.

Objavte skryté poklady

SWAG extra

V rámci ponuky SWAG extra môžete objaviť komponenty, ktoré sú považované za exkluzívne len pre výrobcov originálneho vybavenia. Nech už potrebujete združené prepínače, kľuky/zámky dverí, interiérové tlačidlá, vstrekovače, gumy pedálov, ventilátory chladiča alebo špecializované kvapaliny, myslite radšej na SWAG. SWAG extra pokrýva viac ako 2 000 dielov pre rôzne skupiny výrobkov a zaisťuje cenovo výhodnú alternatívu k OE!

Technické informácie

Okrem ponuky vysokokvalitných dielov pre vozidlá poskytuje SWAG technické informácie, ktoré sú podporou pre servisy a veľkoobchody. V rámci SWAG PROTIPS predstavujeme ľahko použiteľné riešenia špeciálnych problémov pri opravách a informácie o dôležitých technických zmenách dielov.

SWAG Newsletter

Chcete byť pravidelne informovaný o novinkách a produktoch? Prihláste sa teraz k bezplatnému odberu na adrese: https://www.swag.de/sk/informacie/prihlasenie-sa-k-odberu-newslettera/.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!