Spoločnosť Continental rozširuje ponuku dielov

11 októbra 2021, 16:44

Continental predstavuje na tohtoročnom veľtrhu Automechanika tri nové produkty – tlmiče vzduchového pruženia, kompresory a termostaty chladiacej kvapaliny, ktoré tak ďalej rozširujú komplexné portfólio automobilového dodávateľa.

Continental produkty

Novinkou v ponuke náhradných dielov Continentalu sú tlmiče a kompresory vzduchového pruženia, ktoré budú na aftermarket dodávané ako originálny diel priamo zo sériovej výroby. Produkty budú spočiatku dostupné pre modely VW a Audi, vrátane Audi A8, Audi Q7 a VW Touareg. V budúcnosti bude portfólio rozšírené o ďalšie modely vozidiel.

Ďalšou novinkou v sortimente sú termostaty chladiacej kvapaliny. Termostaty v kvalite originálneho vybavenia presne riadi chladiaci okruh v motore, prispievajú k účinnému spaľovaniu a tým tiež pomáhajú znižovať emisie CO2. V rámci pokračujúceho rozširovania portfólia bude spoločnosť Continental vo strednodobom horizonte ponúkať tiež termostaty pre elektromobily.

V oblasti pohonných systémov spoločnosť predstavuje tiež komponenty remeňového pohonu pre tepelný management. Patria medzi ne najmä elektricky riadené vodné čerpadlá, ktoré regulujú teplotu motora v závislosti na aktuálnom zaťažení. Mimo to spoločnosť Continental predstavuje tiež hnacie remene pre remeňové štartovacie generátory (BSG – belt-starter generator) a hybridné pohonné jednotky.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!