Najvyšší možný dosiahnuteľný status: spoločnosť Bilstein Group je teraz TecDoc “Premier Data Supplier”

24 januára 2022, 13:45

Značky skupiny bilstein – febi, SWAG a Blue Print – majú teraz v katalógových systémoch TecDoc titul “Premier Data Supplier” (“PDS”). Tento status je udeľovaný len dodávateľom, ktorí spĺňajú najvyššie požiadavky na kvalitu produktových dát. Je to vyššie označenie ako status “Certified Data Supplier” (“CDS”).

TecDoc “Premier Data Supplier”

TecDoc je služba poskytovaná spoločnosťou TecAlliance, ktorá má viac ako 25 rokov skúseností s poskytovaním štandardizovaných dát a riešení. Elektronický katalóg TecDoc je pre dodávateľov, distribútorov aj autoservisy kľúčovým prvkom štruktúry aftermarketu. Stať sa “PDS” je preto pre skupinu bilstein významným ukazovateľom kvality dát.

Hodnotenie pre získanie statusu “PDS”, ktoré bolo zavedené len pred niekoľkými mesiacmi, je založené na prísnych pravidlách týkajúcich sa jednotnosti údajov, ich relevancie a jasného rozlíšenia dielov. Tieto kľúčové údaje katalógu TecDoc musia byť splnené aspoň na 99 %, aby firma získala status “PDS”.

Karsten Schüßler-Bilstein, generálny riaditeľ skupiny bilstein“Zákazník sa musí pri hľadaní náhradného dielu spoľahnúť na správnosť údajov. Čím viac informácií získa, tým ľahšie sa rozhodne. Preto nás obzvlášť teší, že naše značky už spĺňajú prísnejšie kritériá. Vynaložili sme na to veľké úsilie,” hovorí Karsten Schüßler-Bilstein, generálny riaditeľ skupiny bilstein. “Titul ‚Premier Data Supplier‘ je ocenením a zároveň výzvou, pretože TecDoc pravidelne stanovuje ďalšie požiadavky a kľúčové údaje. Preto budeme aj naďalej intenzívne pracovať na zlepšovaní kvality našich dát.”

Viac informácií o hodnotení kvality dát nájdete na webových stránkach TecDoc: https://www.tecalliance.net/tecdoc-dataquality

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!