The Bright Side Of Light: AIC Germany svieti v originálnej kvalite

23 februára 2022, 12:20

Tmavé ročné obdobie má zvyčajne vplyv nielen na myseľ, ale môže sa tiež rýchlo stať nebezpečným, ak osvetlenie vozidla prestane poskytovať správne svetlo alebo dokonca zlyhá. Na aftermarkete zatiaľ takmer neexistujú náhrady za kvalitnú svetelnú výbavu.

AIC Germany

Spoločnosť AIC Germany, špecialista na náhradné diely z Hamburgu, to chce zmeniť a teraz ponúka veľký výber náhradných dielov osvetlenia v originálnej kvalite, ktoré zodpovedajú súčasnému trhu. Hlavne ak ide o komponenty dôležité z hľadiska bezpečnosti, na kvalite by sa nemalo šetriť. Nedostatky na systéme osvetlenia tiež automaticky vedú k tomu, že vozidlo neprejde pri technickej kontrole.

K dispozícii je široká škála svetelných zdrojov ako sú blinkre, zadné svetlá, osvetlenie registračnej značky, odrazky a mnoho ďalších. Na trhu je veľký výber. Náhradné diely v kvalite OE však ponúka len spoločnosť AIC. Elektronické súčasti sú obzvlášť náchylné na poškodenie nárazom, opotrebovanie a koróziu. Koniec koncov okrem tmy existujú aj ďalšie prírodné vplyvy, ako je dážď alebo hmla, ktoré môžu vodičovi brániť vo výhľade. Plne funkčné stretávacie alebo zadné hmlové svetlo nie je práve postrádateľné.

AIC Germany

Z týchto dôvodov sa spoločnosť AIC rozhodla rozšíriť svoj sortiment a pomôcť servisom získať na aftermarkete kvalitné diely a široký sortiment svetiel pre vozidlá v kvalite OE za priaznivé ceny.

V AIC Germany v súčasnej dobe nájdete celkom 265 náhradných dielov osvetlenia v originálnej kvalite pre širokú škálu vozidiel. Ďalšie budú nasledovať v blízkej budúcnosti. Stačí nahliadnuť do katalógu náhradných dielov alebo sa spýtať svojho osvedčeného distribútora.

Prečkajte zvyšok zimy bezpečne a v dobrej kondícii.

Viac informácií nájdete na webovej stránke AIC Germany.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!