SERVIND: Nano leštička s dlhým krkom Rupes iBrid

4 júla 2022, 17:33

Spoločnosť Rupes predstavuje v tomto období novú nano leštičku RUPES iBrid BigFoot, ktorá spôsobila revolúciu vo svete detailingu.

Špeciálne vyvinutá nano leštička otvára nové možnosti v oblasti profesionálnej renovácie laku. Žiadne zákutia či kontúry už pre vás nebudú nedostupné. Dizajn tejto nano leštičky zaistí stopercentnú prácu v každom mieste. Nano leštička RUPES iBrid ponúka, vďaka vymeniteľným hlavám, celkom tri typy pohybu: rotačný, orbitálny s výkmitom 3 mm a orbitálny s výkmitom 12 mm.

Leštičku môžete používať so zdrojom zapojeným do elektrickej zásuvky alebo ju môžete vymeniť za prednabitý akumulátor. Variant s dlhým krkom umožní dosiahnuť i do hĺbky diskov a ďalších obtiažne prístupných častí. Li-ION batéria zaručuje dlhú výdrž a krátku dobu nabíjania.

Rotačný pohyb je ideálny pre rýchlu korekciu alebo čistenie s využitím 30mm unášača. Orbitálny pohyb s výkmitom 3 mm je ideálnym pre mikro-brúsenie, leštenie do vysokého lesku a  matovanie. Orbitálny pohyb s výkmitom 12 mm oceníte najmä pri korekcii laku a finálnom leštení.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!