The Proof of Perfect Fit: Prečo je Blue Print ideálnou značkou pre ázijských výrobcov

24 februára 2023, 10:37

Nech už hľadáte vodné čerpadlo pre Great Wall Hover alebo brzdové doštičky pre Isuzu Bighorn, môžete sa spoľahnúť na to, že vám spoločnosť Blue Print pomôže nájsť to, čo hľadáte. Značka, ktorá je súčasťou bilstein group, je špecialistom na náhradné diely pre ázijské vozidlá na aftermarkete a poskytuje riešenia pre viac ako 20 ázijských výrobcov vozidiel – s viac ako 160 typmi výrobkov a viac ako 24.000 náhradnými dielmi v ponuke. 

Od vozov SUV, ako je Hyundai Tuscon a Kia Sportage, až po športové sedany, ako je Mitsubishi Lancer Evolution a Subaru Impreza, je spoločnosť Blue Print tou správnou voľbou pre riešenia všetkých požiadaviek týkajúcich sa ázijských vozidiel – od brzdových doštičiek až po rozvodové remene a všetko medzi tým. 

Špeciálne logo s výnimočným významom 

Odtlačok palca v logu je naším symbolom precíznosti, jedinečnosti a kvality. Keď dosiahneme dokonalosť, radi zanecháme svoju stopu – a odtlačok palca je pre Blue Print spôsob, ako to vyjadriť: #theproofofperfectfit  

Blue Print: The Proof of Perfect Fit

Kedykoľvek, keď uvidíte odtlačok palca spoločnosti Blue Print, považujte to za našu značku potvrdzujúcu kvalitu. Od roku 1994 platí, že znak použijeme v prípade, keď je dosiahnutá dokonalosť; až vtedy je výrobok pripravený na uvedenie na trh. Dôkazom toho je, že naše výrobky vždy dokonalo pasujú – nech už ide o diel pre ázijské vozidlá alebo o súčiastku z našej rozšírenej ponuky pre všetky značky áut v oblasti filtrácie alebo brzdových a spojkových dielov. Vďaka kvalite, ktorá vždy zodpovedá OE, sa môžete na Blue Print spoľahnúť. 

Veľký dôraz na ázijské vozidlá 

Rýchlo sa rozširujúci sortiment výrobkov Blue Print, ktoré zodpovedajú špecifikáciám OE, a istota, že výrobky pasujú hneď na prvýkrát – Right First Time® – garantovaná trojročnou zárukou výrobcu – robia zo značky Blue Print špecialistu na náhradné diely pre ázijské vozidlá. 

Testovanie, vzorkovanie & Kontrola 

Vlastné skúšobné laboratóriá skupiny bilstein sú vybavené zariadeniami ako sú 3D presné meracie ramená, spektrálne analyzátory a mikrotvrdomery. S využitím našej rozsiahlej databázy vzoriek OE sme potom schopní testovať náš výrobok priamo voči OE ekvivalentu. 

Špecializovaný tím inžinierov každoročne vykoná tisíce porovnávacích testov dielov a odmietne vzorky výrobkov, ak nespĺňajú presné špecifikácie značky Blue Print. 

Všetci výrobní partneri spoločnosti Blue Print sú kontrolovaní plne kvalifikovanými audítormi. To má zaistiť a overiť, že sú dodržiavané príslušné výrobné normy a procesy ISO. 

Blue Print: The Proof of Perfect Fit

Right First Time® 

Tvrdenie značky Blue Print vyjadruje kvalitu a presnosť, na ktoré sa užívatelia Blue Print po celom svete spoliehajú od jej uvedenia na trh v roku 1994. S Blue Print to bude vždy Right First Time® – rozsiahle testovanie pre dosiahnutie špecifikácie OE znamená vždy perfektnú montáž. 

Objavte kompletnú ponuku online na www.blue-print.com.

Online brožúra 

Spoločnosť Blue Print vytvorila brožúru, ktorá ukazuje výber produktov pre niektoré z najdôležitejších a najznámejších ázijských vozidiel. Prezrite si ju vo formáte PDF alebo navštívte blue-print.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!