Pneumatiky v servise do 24 hodín? Zabezpečí to Inter Cars

3 apríla 2023, 9:45

Dodávateľ náhradných dielov Inter Cars rozšíril ponuku pneumatík vrátane exkluzívnych značiek. Samozrejmosťou je aj dodanie do 24 hodín zo slovenských skladov – a to aj niekoľkokrát za deň.

Pneumatiky vo firme Inter Cars

„Sme radi, že v Inter Cars bude mať náš zákazník skutočne všetko pod jednou strechou – už aj kompletnú ponuku pneumatík. Modernizáciu a zlepšovanie služieb máme v našej DNA, preto urobíme všetko preto, aby sme v takomto trende pokračovali,“ vysvetľuje Martin Mihaliček, Country Manager Inter Cars.

ponuke Inter Cars sa nachádza široká paleta značiek – vrátane tých exkluzívnych, ako napríklad Kormoran, Laufenn či Kleber. Zastúpenie majú taktiež všetky skupiny pneumatík. Portfólio tvoria ekonomická, stredná aj prémiová trieda.

„Naše pestré portfólio pneumatík zaujme aj náročného zákazníka. Verím, že v kombinácii s kapacitami, premyslenou logistikou a našimi skúsenosťami sa staneme spoľahlivým partnerom aj v oblasti pneumatík,“ hovorí Roman Dorociak, Segment Manažér Inter Cars.

Dodávateľ náhradných dielov taktiež zabezpečuje odpadové hospodárstvo v prípade pneumatík, ktoré už nie sú vhodné na ďalšie použitie. A to v súlade s najprísnejšími normami v tejto oblasti.

Ak potrebujete poradiť alebo máte ďalšie otázky k segmentu pneumatík Inter Cars, obráťte sa na odborne školený personál, ktorý vám ochotne pomôže.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!