Miešacie zariadenie Axalta Irus v ponuke Servind

22 mája 2023, 15:40

Spoločnosť Servind predstavuje nové plne automatizované miešacie zariadenie Axalta Irus maximalizuje ziskovosť a poskytuje udržateľné výhody pre autoopravárenské lakovanie.

Technológia eliminujúca potrebu ručného miešania

Axalta Coating System predstavila 11. mája 2023 novinku Axalta Irus Mix. Ide o rýchle, efektívne a plne automatizované zariadenie pre miešanie autoopravárenských farieb. Axalta Irus Mix poskytuje vysoko presné farby a využíva úplne nové inovatívne obaly, maximalizuje zisk a poskytuje výhody s cieľom uspieť na náročnom autoopravárenskom trhu. Spoločnosť predstavila novú technológiu v Amsterdame v Holandsku.

Axalta Irus Mix dokončuje jednoduchý trojkrokový proces digitálnej správy farieb Axalta Irus: Scan – Find – Mix. Nová technológia umožňuje zákazníkom pracovať efektívnejšie, ziskovejšie a udržateľnejšie. V rámci exkluzívneho partnerstva so spoločnosťou SANTINT, popredným svetovým výrobcom zariadenia, Axalta riadila koncept, vývoj, dizajn a konštrukciu zariadenia Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix poskytuje štyri kľúčové výhody

Časová výhoda – Ide o rýchly, výkonný a plne automatický miešací stroj. Na základe skúšok spoločnosti Axalta môžu zákazníci v oblasti opravárenských náterov eliminovať prácu s miešaním.

Optimalizácia práce – Veľmi jednoduchá možnosť použitia zariadenia, ktoré nemusí byť počas samotného dávkovania a miešania obsluhované technikom. Tento proces umožňuje lakovačom uskutočňovať produktívne úkony počas miešania farby.

Výhody zníženia odpadu – Navrhnuté tak, aby fungovalo s inovatívnym systémom dóz spoločnosti Axalta, nie je potrebné dopĺňať alebo prelievať produkt do špeciálnych nádob. Dózy majú naviac presné dávkovacie viečka, ktoré poskytujú presnú farbu bez zbytočného odpadu.

Udržateľnosť – Systém dóz je vyrobený z 50 % z recyklovaného plastu, čo zdôrazňuje trvalý záväzok k udržateľnosti. Prémiové kvality bázy Standoblue sú k dispozícii v týchto dózach len pre zariadenie Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix bude uvádzaný do prvých európskych lakovní v druhej polovici roku 2023.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!