Spoločnosť febi predstavuje novú kampaň na kvapaliny „Fill it Up!

1 júna 2023, 11:54

Svetoznámy špecialista na náhradné diely febi, patriaci do skupiny bilstein, chápe, že je dôležité mať k dispozícii správne a vysokokvalitné riešenia, aby sa vozidlá udržiavali funkčné a spoľahlivé.

Febi kvapaliny

Spoločnosť febi preto s potešením predstavuje svoju najnovšiu kampaň febi Fluids, ktorá predstavuje širokú škálu olejov, chemikálií a ďalších kvapalných produktov, ktoré sú k dispozícii v rámci komplexnej ponuky pre európske a ázijské osobné, ľahké úžitkové a nákladné automobily.

Od brzdovej kvapaliny, keramickej pasty a motorového oleja až po hydraulickú kvapalinu, mazivá a špeciálne produkty, ako sú servisné sady ATF a odstraňovač olejových škvŕn MultiPLUS ECO, má febi vo svojom rozsiahlom sortimente všetko, čo môže autoservis potrebovať – a ešte viac.

Vrcholom kampane je pôsobivé video s príbehom, ktoré sleduje štyri hlavné postavy a predstavuje výhody kvapalín febi. Môžete v ňom vidieť automechanika, ktorý ľahko nájde správnu kvapalinu febi do prevodovky pomocou novej funkcie fluidfinder v online katalógu Partsfinder. Produkty rýchlo vyberie a tie sú okamžite doručené vodičom dodávky.

Febi kvapaliny

Zákazníci sú následne veľmi potešení, keď je ich drahocenný majetok – výkonné SUV a klasický americký muscle – osviežený vysokokvalitným olejom febi.

Video dopĺňa nová informatívna microsite, 20-stránková brožúra a nový „vreckový“ sprievodca, ktorý obsahuje podrobnosti o všetkých aktuálne ponúkaných kvapalných produktoch. Tieto materiály sú k dispozícii na nových stránkach fluids.febi.com.

Kampaň tiež zdôrazňuje výhody kvapalín značky febi. Pri výrobe, ktorá prebieha v Nemecku a ďalších európskych krajinách, sú vždy dodržiavané špecifikácie výrobcov vozidiel a priemyslové predpisy a kvalita zodpovedajúca OE je zaistená prísnymi kontrolnými procesmi spoločnosti febi.

Okrem toho sa sortiment neustále rozširuje vďaka práci špecializovaného výskumného tímu, čo znamená, že febi môže mať produkty pre najnovšie technológie motorov a vozidiel k dispozícii vo veľmi krátkom čase.

Febi kvapaliny

V priebehu kampane spoločnosť febi upozorňuje na „cestu k udržateľnosti“ skupiny bilstein. Ako inovatívna spoločnosť s dlhoročnou tradíciou je odhodlaná zaistiť blaho aj pre budúce generácie.

Z tohto dôvodu kladie spoločnosť febi veľký dôraz na výrobu kvapalín s ohľadom na životné prostredie a zároveň sa snaží o ich vylepšenie. Všetky produkty majú ekonomicky úsporné obaly. Sú balené do recyklovateľných, nepriepustných polyetylénových fliaš, ktoré sú opatrené vysokokvalitným obsahom, etiketami s jasnou identifikáciou výrobku a farebným značením, zatiaľ čo zapustené rukoväte a priehľadný prúžok na kontrolu hladiny zvyšujú praktickosť pre užívateľa.

Naviac sa febi spolieha len na spoločnosti s neutrálnou výrobou CO2, takže 100 % olejov je šetrných k životnému prostrediu a znižuje emisie.

Ak si chcete pozrieť video ku kampani a dozvedieť sa viac o novom rade výrobkov, navštívte fluids.febi.com.

Značka febi je súčasťou skupiny bilstein, ktorá zastrešuje niekoľko ďalších silných značiek. Skupina bilstein ponúka dohromady viac než 62.000 rôznych náhradných dielov pre profesionálne opravy vozidiel. Medzinárodne pôsobiaca skupina firiem dodáva svoje výrobky do viac než 170 krajín. Viac informácií je k dispozícii na adrese: bilsteingroup.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!