Spoločnosť febi uvádza na trh nový sortiment

31 júla 2023, 16:03

Firma febi rozšírila svoju rozsiahlu ponuku náhradných dielov o nový rad. Aktuálne je k dispozícii viac než 230 hnacích hriadeľov (polosí) febi, ktoré pokrývajú približne 20.000 obľúbených vozidiel, vyskytujúcich sa na cestách v Európe aj po celom svete. Ponuka sa bude aj naďalej rozrastať.

Společnost febi uvádí na trh polosy

K zahájeniu najnovšej kampane spoločnosti febi zameranej na hnacie hriadele sa výborne hodí slogan „Smooth Transitions“, ktorý vhodne vystihuje podstatu ponúkaných produktov.

Hnacie hriadele febi sú vyrábané a konštruované podľa najvyšších noriem kvality, ktoré zaisťujú, že výrobky zodpovedajú výkonovým a konštrukčným špecifikáciám originálneho dielu, aby bola zaistená správna montáž a funkcia. Všetky hnacie hriadele naviac prechádzajú prísnou kontrolou, aby spĺňali vysoké kvalitatívne štandardy skupiny bilstein.

Hnacie hriadele febi sú naviac chytrým opravárenským riešením. Výmena s použitím novej polosi febi skráti dobu, ktorú musí vozidlo stráviť v servise, takže oprava je menej nákladná a časovo efektívnejšia, takže zákazník bude spokojnejší.

Nové hnacie hriadele febi už nájdete v Partsfinderi, online katalógu dielov skupiny bilstein: www.partsfinder.bilsteingroup.com.

Ďalšie užitočné informácie o hnacích hriadeľoch febi a ďalších výrobcoch z produktového radu Hnacie systémy nájdete na webových stránkach febi: www.febi.com.

Značka febi je súčasťou skupiny bilstein, ktorá zastrešuje ďalšie silné značky SWAG a Blue Print. Skupina bilstein ponúka dohromady viac než 62.000 rôznych náhradných dielov pre profesionálne opravy vozidiel. Medzinárodne pôsobiaca skupina firiem dodáva svoje výrobky do viac než 170 krajín. Viac informácií je k dispozícii na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!