Akadémia WUZETEM – ďalšie školenia už čoskoro!

22 marca 2024, 10:00

Čakajú nás ďalšie dve série školení a integračných stretnutí pre zástupcov najdôležitejších servisných stredísk zameraných na repasovanie dielov. Akadémia WUZETEM tento rok usporiada celkom štyri stretnutia, 3 pre partnerov z Poľska a jedného sa zúčastnia zástupcovia servisov zo zahraničia. 

Nový ročník série vzdelávacích stretnutí WUZETEM 

Akadémia WUZETEM je autorský program spoločnosti WUZETEM, ktorý bol vytvorený pre jej zákazníkov. Ide o sériu školení a integračných stretnutí pre zástupcov významných servisov zameraných na repasovanie dielov v Poľsku. V minulom roku sa uskutočnilo niekoľko týchto stretnutí. Čo sa počas nich udialo? Pozrite si fotogalériu nižšie. 

Počas školení sú prezentované rôzne fázy výroby najpresnejšej časti vstrekovačov vznetových motorov – trysiek – a odborníci spoločnosti WUZETEM sa radi delia o svoje znalosti a skúsenosti. 

Zákazníci sa tak môžu zblízka pozrieť, „kde bije srdce“ spoločnosti WUZETEM – pod vedením odborníkov firmy WUZETEM sa môžu zoznámiť s továrňou a jednotlivými fázami výroby rozprašovača – najnáročnejšej súčasti vstrekovacieho systému vznetových motorov. Je to tiež príležitosť na výmenu vzájomných skúseností a veľmi zaujímavé diskusie. Výrobca si je vedomý, že výmena skúseností je pre vývoj tejto precíznej technológie neoceniteľná. Preto v tomto roku plánuje ďalšie stretnutia v rámci Akadémie WUZETEM: 

  • dve stretnutia pre regeneračné servisné strediská z Poľska – v polovici mája 
  • dve stretnutia – jedno pre servisy z Poľska a prvé takéto stretnutie pre zahraničné servisy – v polovici októbra 

WUZETEM – globálny dodávateľ z Poľska 

Spoločnosť Wuzetem je globálnym dodávateľom presných oceľových dielov pre vozidlá, stroje a zariadenia. Ponúka komplexné riešenia presnej mechaniky pre výrobcov a distribútorov v automobilovom, hospodárskom, obrannom a ťažkom priemysle. Špecializuje sa na výrobu trysiek, vstrekovačov a lisovaných dielov najvyššej kvality. Disponuje moderným strojným parkom, výskumným a vývojovým laboratóriom a skúseným tímom inžinierov. 

Spoločnosť funguje nepretržite už viac než 70 rokov a jej výrobky sú dostupné v 47 krajinách sveta. Zamestnáva 270 ľudí. V posledných rokoch došlo k početným prevádzkovým zmenám prakticky na všetkých úrovniach: od plánovania výroby až po predaj. Výsledkom je takmer zdvojnásobenie výroby a tiež zdvojnásobenie obratu. Za zmienku stojí, že 100 % výroby prebieha vo vlastnej továrni WUZETEM. 

Počas akcie budú môcť zástupcovia servisov a distribútorov navštíviť výrobný závod a zoznámiť sa s technológiami, systémom kontroly kvality, históriou a plánmi spoločnosti WUZETEM do budúcna. 

Pozvánka Akademie WUZETEM

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!