Dunlop prestavuje novú generáciu celoročných pneumatík

23 apríla 2024, 13:42

načka Dunlop predstavuje novú generáciu celoročných pneumatík. Pneumatiky Dunlop All Season 2 vyvinula s cieľom obstáť v konkurencii v trhovom segmente hodnotových celoročných pneumatík, ktorý by mal podľa posledných prognóz rásť každoročne v rokoch 2023 až 2028 o 2 až 3 %.

Dunlop All Season 2

Nové pneumatiky All Season 2 sú určené pre mnoho moderných vozidiel, ako sú obľúbené mestské vozidlá a SUV.

Prvé nové celoročné pneumatiky Dunlop dodal na trh vo februári a postupne ich ponuku počas roku 2024 rozšíri celkovo až na 59 položiek v rozmeroch od 14 do 19 palcov.

Nové pneumatiky sú vybavené inovatívnymi technológiami, ktoré im zabezpečujú konkurencieschopnú výkonnosť aj kilometrový výkon.

Kľúčovým konštrukčným prvkom sú 3D dezénové drážky, ktoré umožňujú priečne a pozdĺžne uzamykanie blokov v záujme zvýšenia tuhosti pneumatík a vytvárajú dodatočné záberové hrany pre lepšiu trakciu na snehu. Výsledkom je účinné brzdenie vo všetkých poveternostných podmienkach. All Season 2 sa ďalej vyznačujú aj optimalizovaným tvarom kostry z robustných konštrukčných materiálov na podporu stability. Lepšia stabilita zlepšuje ovládateľnosť vozidla na mokrej aj suchej vozovke.

Styčná plocha pneumatík bola zdokonalená tak, aby sa dosiahlo rovnomernejšie rozloženie tlaku s cieľom ďalej predĺžiť životnosť behúňa.

Sonia Leneveu, riaditeľka marketingu osobných pneumatík Goodyear v Európe, pred uvedením pneumatík Dunlop All Season 2 na trh uviedla: „Dunlop je na trhu v segmente hodnotových pneumatík silná značka, preto sme nadšení, že môžeme predstaviť novú generáciu pneumatík Dunlop, ktorá predstavuje obrovský krok vpred v ponuke celoročných pneumatík. Vďaka tisícom hodín strávených pri ich vývoji sú nové pneumatiky vybavené špičkovými technológiami. Sú tak ideálnou voľbou pre milióny európskych vodičov, ktorí sú radi dobre pripravení na najrôznejšie poveternostné podmienky v priebehu celého roka.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!