Nový sortiment pod značkou febi

29 apríla 2024, 11:22

febi – jedna z trojice značiek náhradných dielov pre aftermarket skupiny bilstein – sa v súčasnej dobe môže pýšiť viac ako 150 štartérmi a 200 alternátormi v ponuke, čo je sortiment pokrývajúci viac ako 15.000, resp. 13.500 populárnych typov osobných a ľahkých úžitkových vozidiel.

startéry a alternátory v nabídce febi

Ponuka týchto elektrických dielov v ďalších niekoľkých rokoch ešte rozšíri a v sídle febi v nemeckom Ennepetele sa už pracuje na stovkách nových výrobkov, vrátane tých pre najnovšie 48V systémy montované do vozidiel s mild-hybrid pohonom.

Spoločnosť febi naviac ponúka rozsiahly rad remeňov, voľnobežiek, vodiacich a napínacích kladiek, ktoré dopĺňajú sortiment štartérov a alternátorov a umožňujú servisom jednoducho vykonávať celkové opravy.

Rovnako ako viac než 70.000 náhradných dielov v neustále sa rozširujúcom katalógu sú aj všetky štartéry a alternátory febi vyrábané podľa najprísnejších štandardov kvality zodpovedajúcej originálnemu vybaveniu pre jednoduchú montáž, trvanlivosť a spoľahlivosť.

Aby to spoločnosť podtrhla, na všetky výrobky v katalógu febi, vrátane všetkého z rýchlo sa rozrastajúceho sortimentu rotačných elektrických dielov, sa vzťahuje trojročná záruka výrobcu.

Všetky štartéry a alternátory dodávané spoločnosťou febi sú úplne nové, bez starého tela alebo repasovaných dielov. Tým sa nielen zlepšuje kvalita výrobkov v súlade so sľubom ponúkať len najlepšie možné súčiastky zodpovedajúce originálnemu vybaveniu, ale tiež sa eliminuje dopad na životné prostredie spojený s logistikou vracania originálnej jednotky; rovnako ako nutnosť servisu čakať na úhradu nákladov po tomto úkone.

Sortiment febi rotačných elektrických dielov a viac technických informácií nájdete v online katalógu partsfinder na adrese: www.partsfinder.bilsteingroup.com.

Značka febi je súčasťou skupiny bilstein, ktorá zastrešuje niekoľko ďalších silných značiek. Viac informácií je k dispozícii na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!