Vždy pripravený na prevádzku: Mewa BIO-Circle

22 októbra 2015, 9:24

Ekologické čistenie súčiastok so všetkými servisnými výhodami.

Skrutky od oleja, zašpinené náradie, mastné kovové súčiastky: vo výrobe a pri údržbe sa musia neustále čistiť výrobné diely. Najčistejším riešením je umývací stôl s biologickým čistiacim prostriedkom. Takto sa odstránia oleje a mazivá, chráni sa ale pokožka a životné prostredie. Aby bol čistič súčiastok vždy pripravený na prevádzku, je súčasťou servisu zariadenia MEWA Bio-Circle pravidelná údržba.

Ekologický čistič súčiastok MEWA BIO-CIRCLE zabezpečuje odstránenie olejov a mazív na biologickej báze. Čistiaca tekutina neobsahuje rozpúšťadlá ani VOC (prchavé organické látky), je ph-neutrálna a dermatologicky testovaná. „Musíme chrániť naše životné prostredie,“ zdôrazňuje Veronika Lipovská konateľka spoločnosti MEWA Textil-Service SR s.r.o. myšlienku udržateľnosti, ktorá je základom celého rozvoja jej podniku. „Z tohto dôvodu platí aj pri MEWA BIO-CIRCLE princíp: Silný proti špine, jemný k životnému prostrediu.“ Systém MEWA BIO-CIRCLE je bezpečná, pohodlná a ekologická alternatíva k bežným umývacím stolom so štetcami a optimálne dopĺňa systém na opakované použitie čistiacich utierok MEWA. Takýto je princíp:

  • Prirodzené mikroorganizmy biologicky odbúravajú mazivá a oleje, čo zabezpečuje stabilne dobrý čistiaci výkon.
  • Organické znečistenie olejmi a ľahkými mazivami sa odstráni rovnako dobre ako pri použití zariadenia na báze studených čistiacich prostriedkov.
  • V prípade anorganických nečistôt, ako sú triesky, prach alebo soli, dosahuje MEWA BIO-CIRCLE dokonca lepšie výsledky ako zariadenie na báze studených čistiacich prostriedkov.

S čističom súčiastok Bio-Circle si hliníkové súčiastky zachovajú svoj lesk.
Novinkou je doplňujúci prostriedok na ochranu hliníka „Alu Protect“. Čistič súčiastok sa preto hodí aj na čistenie chúlostivých hliníkových súčiastok. Hliník neoxiduje, nenabieha, ako je to bežné pri používaní obvyklých čističov. Služby spoločnosti MEWA zahŕňajú profesionálnu údržbu čističa súčiastok: pravidelné dopĺňanie čistiacej tekutiny, výmenu filtrov, výmenu opotrebovateľných dielov. Chybné diely sa vymenia do 24 hodín. Takto je čistič súčiastok vždy pripravený na prevádzku. Čistič súčiastok existuje v dvoch vyhotoveniach. Ako robustný umývací stôl so štetcom s väčšou pracovnou plochou (880×580 mm) a nosnosťou do 220 kg. Alebo ako pojazdný vozík s menšou pracovnou plochou (610×500 mm). Takto je možné používať čistič súčiastok flexibilne na rôznych miestach.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!