FERDUS: Inštalačná sada do podlahy pre nožnicový zdvihák OMEGA 320

4 júla 2024, 11:17

Nožnicový zdvihák OMEGA320 sa pôvodne predstavil ako mobilné zariadenie, novo ho možno ale pomocou elegantného inštalačného setu rýchlo a jednoducho premeniť na plnohodnotné prevedenie do podlahy.

FERDUS novinka

Sadu tvorí päť súčastí. Prím hrá centrálny panel vyrobený z vysoko kvalitného a dostatočne silného plechu. Jeho nosnosť a torznú tuhosť ďalej posilňuje vstavaný rúrkový rošt tvoriaci pevnú mrežu.

Po stranách stredovej platformy sú potom vpredu aj vzadu obdĺžnikové segmenty s koľajnicami pre hladké spúšťanie nájazdov. Tie sú pri montáži pevne spojené nielen s hlavným panelom, ale aj so samotným zdvihákom, čím je úplne eliminovaná možnosť vyosenia koľajníc. Ani tu sa pochopiteľne na materiáli nešetrilo.

Veľkou výhodou setu je, že ho možno zakúpiť nezávisle na obstaraní heveru. Premeniť zdvihák z mobilného na pevne usadený tak môže ktokoľvek kedykoľvek. Inštalácia je naozaj až prekvapivo jednoduchá a výsledok je parádny nielen funkčne, ale aj na pohľad.

Nehodí sa vám riešenie do podlahy? Potrebovali by ste byť naopak ešte viac mobilný? Nič nie je nemožné. V zálohe má FERDUS veľmi podarenú pojazdovú súpravu.

Nožnicový zdvihák OMEGA320

Technické parametre:

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!