MEWA: Každá svojím spôsobom

7 januára 2016, 8:41

MEWA je v oblasti opätovne použiteľných čistiacich utierok už viac ako 100 rokov vedúcou firmou na trhu. Pravidelne sa zvyšuje kvalita utierok, proces zabezpečenia kvality, ako aj celkový proces starostlivosti. MEWA viacúčelové čistiace utierky sú preto praktickou odpoveďou na rôznorodé nároky moderných priemyselných a remeselných podnikov a užitočne prispievajú k zabezpečeniu kvality v pracovnom procese.

Čistiace utierky na každé použitie
Na textilné čistiace utierky sú stanovené vysoké požiadavky, špeciálne tam, kde sa pri ošetrovaní povrchov nesmú vyskytovať uvoľnené vlákna a ošetrenie musí byť vykonané veľmi jemne. Čistiace utierky MEWA sú tak mäkké, ako aj savé a nezanechávajú žiadne vlákna alebo čiastočky prachu. Čistiace utierky pre stroje sú neprekonateľné pokiaľ ide o odolnosť, savosť a životnosť. Dokonca aj vo vlhkom stave je materiál utierky odolný voči roztrhnutiu a oderu aj pri hrubých nečistotách. Podľa rôznorodých požiadaviek na čistenie strojov a zariadení disponuje čistiaca utierka MEWA v štyroch rôznych kvalitách rôznymi vlastnosťami:

MEWATEX® je univerzálna čistiaca utierka určená na priemyselné použitie a v remeselných dielňach. Nie je len odolná voči roztrhnutiu, ale aj extrémne odolná proti oderu a za okamih odstráni nečistoty ako olej, farby, rozpúšťadlá a tuky. Čistiaca utierka je vhodná predovšetkým na spoľahlivé čistenie pracovných miest, strojov a výrobkov. MEWATEX PLUS je vhodná predovšetkým pre citlivé povrchy. Utierky MEWA PROTEX, ako aj MEWATEX ULTRA nezanechávajú prakticky žiadne vlákna a používajú sa na šetrné čistenie vo vysokocitlivých oblastiach.

Šetrí náklady a životné prostredie
Inteligentný univerzálny systém MEWA šetrí zákazníkovi prevádzkové náklady na zaobstarávanie, uskladnenie a logistiku, ako aj dodržiavanie predpisov na ochranu životného prostredia a likvidáciu odpadu a tým vzniknuté náklady. Utierky často nasaté olejom sa u firmy MEWA profesionálne vyperú a vypláchnuté nečistoty budú odstránené podľa predpisov na ochranu životného prostredia, príp. budú opätovne použité. Pomocou certifikátu zdokumentuje MEWA zodpovednosť za plnenie všetkých relevantných povinností týkajúcich sa likvidácie a ochrany životného prostredia, ktoré vznikajú v súvislosti s utierkami.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!