Auto-Moto RS zastupovala značku Borsehung na veľtrhu Automechanika

20 septembra 2024, 15:38

Spoločnosť Auto-Moto RS sa úspešne prezentovala na medzinárodnom veľtrhu Automechanika vo Frankfurte, kde zastupovala značku Borsehung Germany, ktorá tento rok oslavuje svoje 10. výročie.

Stánek Borsehung na Automechanice

Expozícia sa zameriavala na náhradné diely pre vozidlá koncernu Volkswagen, pričom predstavili aj nové produkty pre značky BMW a Mercedes-Benz, vrátane rozvodových reťazových sád, uloženia motorov a rôznych elektronických a podvozkových dielov vo vyššej kvalite.

Pre modely skupiny VAG  prezentovali významnú novinku – mechatroniku pre 7-stupňovú DSG prevodovku DQ200, ako aj opravný set s tesneniami, ktorá získala veľký záujem a z vystavovaných dielov bola hodnotená ako jedna z najúspešnejších.

Na svojom stánku privítali množstvo návštevníkov, vrátane stálych i potenciálnych partnerov z celého sveta. V priateľskej atmosfére vymieňali doležité odborné a trhové informácie.

Tím Auto-Moto RS ukončil svoje vystavovanie úspešne a rád by sa poďakoval každému návštevníkovi na Borsehung stánku za prejavený záujem a dôveru.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!