Portfólio zimných pneumatík Pirelli

14 novembra 2017, 9:07

Pirelli ponúka zimné pneumatiky pre viac ako 90% rozmerov celého trhu. Zameriava sa na rôzne sektory trhu: synergický, prémiový či prestížne. A práve v posledných dvoch menovaných segmentoch Pirelli dominuje v počte homologizovaných pneumatík a značených pneumatík pre jednotlivé modely automobilov. To je dané intenzívnou kooperáciou s tými najvýznamnejšími výrobcami vozidiel už v priebehu samotného vývoja automobilu.

Portfólio zimných pneumatík Pirelli

V portfoliu Pirelli je přes 670 homologací zimních pneumatik, z čehož je na 650 homologací pro vozidla prémiová a prestižní. Pro vozidla spadající do prémiové třídy je připraveno přes 380 homologací, z nichž kolem 230 nabízí pneumatika Winter Sottozero. Pro prestižní automobily je přichystáno přes 260 homologací.Portfólio zimných pneumatík PirelliI ve značených produktech, tedy pneumatikách zcela individualizovaných ke specifickým charakteristikám jednotlivých modelů, je Pirelli s velkým náskokem na první příčce žebříčku v počtu vyvinutých zimních značených pneumatik.Portfólio zimných pneumatík Pirelli

Trendem posledních let je registrace vozidel s většími ráfky, což se pochopitelně projevuje i na prodejích zimních pneumatik. Na grafech níže je vidět průběh vývoje prodejů zimních pneumatik směrem ke stále větším rozměrům.

Portfólio zimných pneumatík PirelliStatistiky dokazují dominanci Pirelli v těch největších rozměrech. Konkrétně od rozměru 18″ a větších každá 4. pneumatika prodaná v Evropě je Pirelli.

Portfólio zimných pneumatík Pirelli

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!