Nový rad pneumatík Sport Maxx RT 2 SUV

21 marca 2018, 9:57

Spoločnosť Dunlop uvádza na trh nový rad pneumatík Sport Maxx RT 2 SUV, ktoré vychádzajú z výborne hodnotených pneumatík Dunlop Sport Maxx RT 2 a rozširujú ich ponuku o rozmery pro SUV.

Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV boli skonštruované špeciálne pre vodičov SUV vozidiel, ktorí vyhľadávajú dynamickú športovú jazdu. Vyznačujú sa vynikajúcou priľnavosťou na suchej i mokrej vozovke a zaručujú skvelú ovládateľnosť, spoľahlivosť v zákrutách a presnosť riadenia vo vyšších rýchlostiach.

 Presnejšie riadenie

Nové pneumatiky s maximálnou priľnavosťou pre precízne ovládanie silných vozidiel SUVKonštruktéri značky Dunlop ďalej zdokonalili tvar pneumatík pre SUV. Výsledkom je rovnomernejšie rozloženie tlaku v stope pneumatiky, čo zaručuje konštantný a rovnomerný kontakt s vozovkou. To zlepšuje ovládateľnosť v zatáčkach a pri riadení vo vysokej rýchlosti.

Skvelá priľnavosť na suchej i mokrej vozovke  

Skvelá priľnavosť na suchej i mokrej vozovke Nová generácia behúňovej zmesi vyvinutá špeciálne pre Sport Maxx RT 2 SUV obsahuje prídavok živice, ktorá upravuje trenie medzi pneumatikou a vozovkou. Výsledná vyššia priľnavosť povrchu pneumatiky sa prejavuje vynikajúcou výkonnosťou na suchej i mokrej vozovke.

 Vynikajúca ovládateľnosť a správanie sa v zatáčkach

Vynikajúca ovládateľnosť a správanie sa v zatáčkach

 

Zosilnený dezén behúňa so zošikmenými dezénovými drážkami v tvaru písmena V obmedzuje pohyb behúňa a zvyšuje jeho pevnosť vo všetkých smeroch. Dezén taktiež posilňuje priľnavosť a kontakt s vozovkou počas športovej jazdy a v zatáčkach.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!