TROST-SCHAU 2016 doteraz najúspešnejšia

16 mája 2016, 14:22

Veľkoleposť Štuttgartskej TROST-SCHAU sa zvyšuje každým rokom nielen pre nemeckých partnerov, ale aj pre slovenskú výpravu. V roku 2016 sa zájazde na TROST-SCHAU 16.-17. apríla zúčastnilo 150 zákazníkov v sprievode TROST obchodného tímu. 2-dňový zájazd s ubytovaním, plnou penziou a leteckou dopravou s prepravnou spoločnosťou FLY NICKI do Stuttgartu a späť malo zabezpečených viac než 100 osôb gratis. Pre ďalších zákazníkov, ktorí mali záujem o návštevu výstavy vlastnou dopravou, boli zabezpečené vstupy na výstavu a lístky na večernú párty.

Veľtrh s rozlohou 26.000 m2 privítal 280 vystavovateľov a 20.0000 zákazníkov. Predstavili sa novinky vo všetkých kategóriách: autoservisná technika, náradie, diagnostika, vybavenie dielne, náhradné diely a systémy pre osobné a nákladné vozidlá, chémia a príslušenstvo. Z vlastnej ponuky TROSTu mohli zákazníci na nájsť na výstavisku stánky privátnych značiek, autoservisných konceptov, elektronického katalógu repdoc a širokú ponuku služieb. V duchu olympiády Rio de Janeiro bolo pripravené mnoho športových súťaží, atrakcií, darčekov, tombola hodnotné ceny a počas oboch výstavných dní bufetové stoly plné typického jedla, nápojov a dezertov.

Na sobotnej mega TROST-SCHAU Párty sa slovenská výprava zabávala s kapelou Muenchner Zweitracht a medzinárodnými hviezdami večera Kim Wilde a SNAP (Tubro B). Pečený býček, dezerty, víno, pivo a skvelá hudba bavila 7.000 účastníkov TS Párty až do neskorých nočných hodín.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!