Servisná sieť ProfiAuto chce tento rok výrazne posilniť

29 januára 2018, 15:24

Značka ProfiAuto, pôsobiaci v Česku a na Slovensku od roku 2016, združuje nezávislé servisy a predajcov automobilov. Do konca roka 2018 chce zvýšiť počet servisov v oboch krajinách viac ako dvojnásobne.

„Aktuálne je v našej sieti zapojených 110 slovenských českých a servisov. S ďalšími európskymi krajinami vrátane Poľska združuje značka ProfiAuto viac ako 1.300 autoservisov. Do konca roku 2018 chceme ich počet na slovenskom a českom trhu navýšiť na 250,“ hovorí riaditeľ siete ProfiAuto pre Česko a Slovensko Jindřich Krejčí. Európsku sieť by potom malo tvoriť až 2.000 servisných miest.

Na českom a slovenskom trhu má ProfiAuto celkom osem obchodných partnerov z radov predajcov automobilových náhradných dielov a príslušenstva. Začiatkom roku 2018 by mali pribudnúť ďalší.

V tomto roku chce značka ProfiAuto spustiť špeciálnu aplikáciu pre zákazníkov svojich autoservisov. Vodiči si prostredníctvom aplikácie pohodlne vyberú najbližší servis, rezervujú si presný termín návštevy alebo sa dopredu dozvedia, kedy budú ich automobily po oprave k dispozícii.

Servisní akce PitStop od Profi Auto

Po veľkom úspechu medzi vodičmi pripravuje ProfiAuto v Česku a na Slovensku akcie PitStop i v roku 2018. Ide o servisné prehliadky, kde si môžu vodiči nechať skontrolovať svoje vozidlo profesionálnymi mechanikmi zdarma. Bezplatná prehliadka obsahuje napríklad kontrolu brzdovej kvapaliny, svetlometov, tlaku v pneumatikách alebo diagnostiku motora.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!