Tip pre vodičov: nechajte si zadarmo skontrolovať svoje auto

23 júla 2018, 14:53

Bezplatná kontrola vozidiel mieri do Prievidze. Akcia pre vodičov pod názvom PitStop sa uskutoční v piatok 27. júla. Ide o servisné prehliadky, na ktorých si vodiči môžu dať skontrolovať svoje vozidlo profesionálnymi mechanikmi zdarma. Sériu akcií pre vodičov pripravuje sieť nezávislých autoservisov a predajcov autodielov ProfiAuto.

Bezplatná kontrola vozidiel bude prebiehať v piatok 27. júla od 10. do 16. hodiny pri hypermarkete Tesco v Prievidzi. Vodiči si na PitStope budú môcť nechať skontrolovať stav klimatizácie, nastavenie svetiel, prevádzkových kvapalín, stav akumulátora, tlak v pneumatikách alebo vykonať diagnostiku motora.

Bezplatná kontrola vozidiel PitStop od ProfiAuto

Tohtoročná séria servisných prehliadok bude obohatená o výhodné ponuky pre vodičov a rôzne zľavy na služby v sieti ProfiAuto servisov. „Pripravujeme sa na väčší nápor vodičov, preto sme posilnili tím mechanikov, ktorí budú môcť vodičov obslúžiť rýchlejšie. Zameriame sa takisto na nové ročníky automobilov a elektromobily,” informuje Jindřich Krejčí, riaditeľ projektu ProfiAuto.

Minulé ročníky ukázali, že takmer žiaden automobil nie je bez poruchy, ak sa vychádza z priemerného veku vozidla, ktoré PitStop navštívi. Medzi najčastejšie poruchy patrí nastavenie svetiel, úniky kvapalín, elektrina, nabíjanie a opotrebenie pneumatík. Nedostatky boli zistené takisto u nových automobilov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!