Nové Daily Euro 6 a aplikácia DAILY BUSINESS UP na výstave IAA 2016

4 októbra 2016, 17:58

Značka Iveco vystavuje na výstave IAA 2016 nedávno uvedené nové Daily Euro 6, prvé ľahké úžitkové vozidlo, ktoré mení konektivitu na skutočný profesionálny pracovný nástroj s revolučnou novou aplikáciou DAILY BUSINESS UP.

Pri tejto príležitosti značka Iveco vystavuje niekoľko nových riešení v oblasti konektivity a predstavuje tri budúce novinky, ktoré potvrdzujú potenciál koncepcie otvorenej platformy aplikácie BUSINESS UP: funkcia na zobrazenie obrazu zo zadnej kamery na smartfóne alebo tablete vodiča, elektronický hands-free kľúč na otváranie vozidla pomocou inteligentných hodiniek a diaľkové ovládanie vyklápača z tabletu.

new-daily-e6-app-iveco-canvas

 

Aplikácia BUSINESS UP pre NOVÉ DAILY prepojí smartfón alebo tablet vodiča s novým Daily pre ten najlepší zážitok v mobilnej pracovnej stanici vodiča. Aplikácia BUSINESS UP pre NOVÉ DAILY je inteligentný nástroj, ktorý slúži ako asistent vodiča a v reálnom čase poskytuje rady na zníženie spotreby paliva so systémom na vyhodnocovanie štýlu jazdy (DSE). Spolu s navigačnou aplikáciou Sygic Professional pripraví trasy, ktoré sú optimalizované pre úžitkové vozidlá. Ponúka rýchly a jednoduchý prístup k informáciám o vozidle prostredníctvom interaktívnej príručky používateľa vozidla. V prípade potreby poskytuje priamy kontakt na Iveco Assistance Non Stop, nonstop asistenčnú cestnú službu, a umožňuje skontaktovať sa so sieťou odborných a špecializovaných servisov vozidiel Iveco.

BUSINESS UP pre NOVÉ DAILY poskytuje aj špičkové informačno-zábavné rozhrania pre funkcie na prehrávanie médií a pre smartfóny. Funkcia Phone Management umožňuje vodičovi využívať všetky funkcie mobilného telefónu, od prijatia prichádzajúcich hovorov a vytáčania kontaktov zo zoznamu posledných volaných čísiel až po používanie a správu zoznamov obľúbených položiek, posielanie SMS správ a kalendár.

Nová aplikácia Iveco je zároveň aj inteligentný nástroj pre majiteľov – slúži ako asistent pre podnikanie. Zjednodušuje správu flotily tak, že uľahčuje plánovanie, dispečing a sledovanie pracovných úloh so systémom Sygic Fleetwork. Pomáha účinne spravovať vozidlo pomocou praktických nástrojov, ako sú rozšírená prístrojová doska, karta vozidla a plán údržby vozidla. Celá karta vozidla je prístupná v režime on-line i off-line a poskytuje všetky informácie, ako sú napríklad identifikačný kód, celkový počet najazdených kilometrov, počet motohodín a stav hladiny jednoduchým dotykom na obrazovke.

Časť Vehicle Efficiency Management v aplikácii uľahčuje sledovanie naplánovaných servisných služieb a posiela upozornenia plánu údržby, ktoré pomáhajú zachovať vozidlo vždy v dokonalom stave.

BUSINESS UP pre NOVÉ DAILY je otvorená platforma, ktorá sa neustále vyvíja. Nové funkcie budú vyvíjané s cieľom pomáhať našim zákazníkom ešte viac zvyšovať produktivitu a účinnosť.

Nové Daily Euro 6 stavia na dedičstve robustnosti, univerzálnosti, výkonnosti a trvanlivosti a prináša nové funkcie, ktoré využívajú technológie na posúvanie hraníc výkonnosti, zvýšenie komfortu na novú úroveň, poskytovanie jedinečnej konektivity a zníženie celkových nákladov na vlastníctvo v súlade s podnikateľským inštinktom zákazníkov značky Iveco.

daily

Nové Daily Euro 6 deň čo deň poskytuje bezkonkurenčnú výkonnosť s novými a výkonnými 2,3- a 3,0-litrovými motormi. Najvýkonnejšie motory dosahujú výkon až 205 koní a krútiaci moment 470Nm. Vyspelé technológie hnacieho ústrojenstva prinášajú dodatočnú úsporu paliva až 8% v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi. Nízke náklady na údržbu a opravy vďaka predĺženým servisným intervalom a dielom s dlhou životnosťou prinášajú ďalšie úspory až 12%. Kabína je ešte tichšia než na predchádzajúcich modeloch – hlučnosť bola znížená o 4dB a akustika vozidla a rozpoznávanie zvukov boli zlepšené o 8%.

Na predstavenie tohto nového vozidla novinárom si značka Iveco vybrala úžasnú stanicu SkyWay Mont Blanc na vrchole hory Helbronner (3.466 m), čím sa z tejto udalosti stáva predstavenie ľahkého úžitkového vozidla (LÚV) v najvyššej nadmorskej výške všetkých čias. Ako najlepší symbol technológie v službách udržateľnosti poskytuje inovačná lanovka SkyWay spolu s budovami ideálne miesto, ktoré reprezentuje hodnoty, ktoré inšpirovali vývoj nového Daily.

 

 

Související články

Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu
Nemecká firma ATH-Heinl hľadá firmy pre spoluprácu

Nemecká firma ATH-Heinl disponuje viac ako 28 rokmi skúseností v odvetví vybavenia servisov. V súvislosti s dynamickým rozvojom na českom a slovenskom trhu hľadá firma ATH-Heinl na stálu spoluprácu firmy – technické servisy s oprávneniami.

Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy
Nový servisný koncept PSA Groupe pre nezávislé servisy

Spoločnosť P Automobil Import, člen švajčiarskej skupiny Emil Frey, ktorá pre slovenský trh zabezpečuje import vozidiel Peugeot, Citroën, DS a Opel, sa najnovšie stala držiteľom licencie na servisný koncept EUROREPAR CAR SERVICE. Na slovenský autoopravárenský trh, tak prináša celosvetovo rozšírený servisný koncept výrobcu automobilov PSA Groupe, určený pre nezávislých opravárov.

ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku
ZF Aftermarket: Častá chyba v diagnostice dvouhmotového setrvačníku

Příznaky jsou (někdy) zavádějící. Charakteristický hluk během startování motoru nutně neznamená opotřebení dvouhmotového setrvačníku. Nesprávná diagnostika způsobí, že se kovový zvuk objevuje i po opravě. Skutečnou příčinou problému přitom mohou být příliš nízké startovací otáčky motoru.

Emotívny ťahač Stralis: šampión medzi šampiónmi
Emotívny ťahač Stralis: šampión medzi šampiónmi

Iveco predstavuje svojho šampióna v oblasti znižovania nákladov a emisií CO2 – Nový Stralis na okruhu v Nürburgringu, kde dve vozidlá Stralis XP-R tímu Schwabentruck súťažia na Veľkej cene ťahačov.

Iveco Daily Hi-Matic získalo ocenenie „Top Van 2016“ od časopisu Transport News
Iveco Daily Hi-Matic získalo ocenenie „Top Van 2016“ od časopisu Transport News

Pierre Lahutte, prezident značky Iveco, prevzal ocenenie „Top Van 2016“ od škótskeho časopisu Transport News v deň otvorenia najväčšieho každoročného stretnutia zástupcov odvetvia na výstave CV Show v Birminghame v Spojenom kráľovstve. Daily, medzinárodné dodávkové vozidlo roka 2015, získalo ocenenie „Najlepšie vozidlo vo svojej triede“ aj od časopisu Trade Van Driver Redaktor časopisu Transport News, […]

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!