Slovak Lines vylepšil ponuku cezhraničnej linky do Hainburgu

15 mája 2017, 15:40

Ponuku autobusových spojení Slovak Lines do Rakúska rozšírila od začiatku roka nová linka do Hainburgu. Pre zvýšenie komfortu cestujúcich aktuálne na linke pribudli viaceré novinky. V autobusoch je dostupné Wi-Fi pripojenie, denná tlač i časopisy. Lístky sa dajú zakúpiť aj cez internet.

Slovak Lines vylepšil ponuku cezhraničnej linky do Hainburgu

Obyvatelia rakúskych prihraničných miest Wolfsthal a Hainburg majú k dispozícii pohodlné priame spojenie s Bratislavou. Dopravca Slovak Lines zabezpečuje linku do Hainburgu klimatizovanými nízkopodlažnými autobusmi, ktoré umožňujú komfortný a bezpečný nástup všetkých cestujúcich vrátane rodičov s detským kočíkom, cyklistov či starších cestujúcich. Nákupy a batožina cestujúcich je v autobusoch prepravovaná zdarma.

Za základné cestovné do Wolfsthalu a Hainburgu sa platí 1,50 eura, respektíve 2,90 eura pri spiatočnom lístku. Platba za lístok je možná dopravnou kartou Slovak Lines, ktorá je nielen rýchla, ale zároveň umožňuje automaticky získať zľavu z každého cestovného lístka. Pravidelní cestujúci si môžu zakúpiť aj karnetový lístok (lístok na 10 jázd), pri ktorom cena jednej jazdy vychádza 1,20 eura. „Pre vybrané skupiny cestujúcich ako študenti, dôchodcovia či ŤZP navyše ponúkame zľavnené cestovné a to aj pre jednorazové aj pre karnetové cestovné lístky. Podľa štatistík s nami čoraz viac cestujú najmä slovenskí obyvatelia prihraničných rakúskych oblastí,“ uvádza generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Cestovanie s plným komfortom na linke Bratislava – Viedeň

Najviac spojov Slovak Lines do Rakúska aktuálne premáva na obľúbenej autobusovej linke spájajúcej Bratislavu s letiskom Schwechat a centrom Viedne, kam vyrážajú červené autobusy každý deň, každú hodinu zo stanice Mlynské nivy. Toto spojenie je primárne vhodné pri cestovaní na dlhšie vzdialenosti, ale naďalej ho môžu využiť aj cestujúci do Wolfsthalu a Hainburgu a cestovať tak v nadštandardnom pohodlí.

V cene je zahrnutý nadštandardný servis ako komfortné polohovateľné sedadlá, dotykové obrazovky so zábavným portálom ponúkajúcim filmy či hudbu, ale aj občerstvenie v podobe slovenskej minerálky a snacku, či novinka – možnosť zaplatiť za lístky u vodiča bezkontaktnou platobnou kartou. Na tejto linke je od 22. mája 2017 cena cestovného do Wolfsthalu a Hainburgu 2 eurá, pri spiatočnom lístku 3,80 eura a pri karnetovom lístku vyjde jedna cesta na 1,70 eura.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!