Spustili Drive4Schenker

9 júna 2017, 12:59

Unikátna online platforma pre dopravcov maximalizuje efektivitu vyťažovania kamiónov. 

V prepravnom biznise platí jednoduchá pravda: peniaze zarába iba plný kamión. A o tom to celé je – byť maximálne efektívny.  Drive 4 Schenker je webová špedičná platforma. Je to akési trhovisko celovozových a dokládkových prepráv. A je tu pre každého, kto chce znížiť množstvo jázd s prázdnym vozidlom. Kapacita, umiestnenie, ceny: s prehľadným vyhľadávaním nájdete presne ten náklad, ktorý hľadáte.

Výhody
Schenker pôsobí v oblasti dopravy viac ako 150 rokov. Preto vieme, že logistika je veľmi náročné odvetvie. A to aj pre našich partnerov – dopravcov.Portál je navrhnutý tak, aby vám výrazne zjednodušil život. Nájsť ten správny náklad nebolo nikdy jednoduchšie.

Pretože každý deň máme 5.000 dobrých dôvodov.
Tento fakt si uvedomujú všetci dopravcovia: iba plný kamión je dobrý kamión. Nikto nechce jazdiť s prázdnymi vozidlami.

Portál vám pomôže v obrovskom množstve zásielok DB Schenker nájsť nakládku kdekoľvek v Európe. A presne vtedy, keď ju potrebujete. Vyskúšajte to  a znížte počet jázd s prázdnym kamiónom.

S Drive4Schenker máte prístup k viac ako 5.000 zásielkam každý deň a to naprieč celou Európou. Teraz si môžete vybrať nakládku presne podľa vašich požiadaviek. A to najlepšie: žiadne náklady navyše.  Drive4Schenker je pre vás úplne zdarma!

Udržte si prehľad od A do Z, kým tovar prepravujete z A do B.
Vitajte v aplikácii Drive4Schenker! Vašim vodičom dá všetky potrebné informácie o preprave. Rýchlo, jednoducho a iba kliknutím prstu.

Urýchlite papierovačky. S Drive4Schenker.
Viete, ako to bežne funguje: najprv doručíte tovar a potom nám zašlete POD. A to samozrejme zaberá čas. Využívajte aplikáciu Drive4Schenker, v ktorej stačí jednoducho odfotiť POD do mobilu a nahrať do aplikácie. Tak budeme mat informácie k dispozícii v reálnom čase a pre vás to znamená menej papierovačiek.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!