Fleet Business 4.0 – spoločnosť Continental zlúčila portfólio služieb pod spoločný názov Conti360° Solutions

26 apríla 2021, 10:14

Spoločnosť Continental zlúčila svoju ponuku služieb pre fleetových zákazníkov pod spoločný názov Conti360° Solutions. Vďaka tejto reorganizácii sa ešte výraznejšie dostanú do popredia témy digitalizácie a udržateľnosti zamerané na budúcnosť.

Spoločnosť týmto krokom reaguje na zmeny požiadaviek zákazníkov na trhu formovanom narastajúcou digitalizáciou, riadením založeným na údajoch a tlakmi na znižovanie nákladov. Odvetvie cestnej nákladnej dopravy získa vďaka strategickému zlúčeniu služieb aj možnosť úspešne riešiť rastúcu potrebu udržateľnosti v logistickom sektore. Všetky tieto aspekty sú súčasťou strategického programu Vision 2030, ktorý spoločnosť Continental predstavila v decembri 2020. Spoločnosť v rámci svojho zamerania na prediktívnu údržbu, ktorá je kľúčovým prvkom iniciatívy Logistics 4.0, čoraz viac využíva služby založené na dátach.

Zameranie sa na udržateľnosť a digitalizáciu

Spoločnosť Continental systematicky pokračuje vo svojej transformácií z výrobcu pneumatík a poskytovateľa služieb na poskytovateľa integrovaných riešení. Riešenia pre fleety sa budú v budúcnosti ponúkať ako súhrnný balík: Zmluvy Conti360° Solutions zahŕňajú digitálne riešenia, ako napríklad ContiConnect a ContiPressureCheck, aj ContiLifeCycle – vrátane protektorov ContiRe a ContiTread.

„Tým, že sa vo svojich zmluvách Conti360° Solutions výraznejšie zameriavame na koncepciu ContiLifeCycle, snažíme sa presunúť dôraz na väčšiu udržateľnosť v obchodnej činnosti v sektorefleetov,“ uviedol Ralf Benack, riaditeľ Fleet Business pre región EMEA. „Vďaka portfóliu služieb Conti360° Solutions sme tým správnym partnerom na dosiahnutie udržateľnosti.“ K upriameniu pozornosti zákazníkov na túto reorganizáciu prispeje nový vizuál aj nové logo.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!