Everybody Needs a Hero – febi Truck spúšťa novú kampaň

13 mája 2024, 14:45

Vďaka kvalitným komponentom febi, ktoré zodpovedajú OE, sú nákladné vozidlá v pohybe deň čo deň, nech idú kamkoľvek a prevážajú čokoľvek. Febi Truck je priekopníkom na trhu s náhradnými dielmi pre automobilový priemysel, ktorý sa zaviazal podporovať neospevovaných hrdinov, vďaka ktorým je náš svet v pohybe. 

Pod heslom „Everybody Needs a Hero“ (každý potrebuje hrdinu) vytvorila febi, priekopnícka značka na trhu s náhradnými dielmi, rozsiahly sortiment marketingových materiálov pre kampaň na počesť ťažko pracujúcich ľudí v odvetví dopravy. Vodiči nákladných vozidiel, často prehliadaní hrdinovia každodenného života, neúnavne udržiavajú náš svet v pohybe. Táto skutočnosť poslúžila ako významná motivácia na zapojenie všetkých aktérov na trhu s náhradnými dielmi pre automobilový priemysel prostredníctvom komplexnej kampane značky febi, ktorá obsahuje celý rad produktov pre „BIG 8“ aj mimo nej.

Dominic Lammert, vedúci globálneho manažmentu značky bilstein Group, vysvetľuje túto motiváciu, ktorá viedla kampaň: „Sme radi, že môžeme oznámiť prvú globálnu kampaň zameranú na identitu nákladných vozidiel. Tento projekt sme pred časom spustili s jasným cieľom upozorniť na skrytých hrdinov pracujúcich v odvetví nákladnej dopravy. Sú to vodiči kamiónov, ktorí sú doma na cestách celého sveta a ktorí často na niekoľko dní opúšťajú svoje rodiny, aby nám mohli kedykoľvek dodávať tovar.“ 

Febi oslovuje široké publikum emotívnym videom na zvýšenie povedomia o značke:

Ana Todorovic, manažérka Brand Experience Management, vysvetľuje: „Manažéri vozových parkov a dielní sú pravidelne pod časovým tlakom, aby zabezpečili maximálnu efektivitu a funkčnosť nákladných vozidiel. Keďže nákladné vozidlo, ktoré nie je v prevádzke, nezarába žiadne peniaze, potrebujú títo hrdinovia partnera, na ktorého sa môžu spoľahnúť, a tým sme my s našou značkou febi. Pretože každý potrebuje hrdinu, však?“ 

Spoločnosť febi očakáva, že kampaň „Každý potrebuje hrdinu“ a jej 360° komunikačný prístup pomôžu etablovať značku na trhoch, kde febi Truck ešte nie je prítomný, ale tiež vyvolať nadšenie na trhoch, kde už má febi svoje meno. 

„Vďaka nášmu sľubu, že nikdy neprijmeme nič, čo by bolo pod úrovňou štandardov kvality OE, a nášmu záväzku voči budúcnosti mobility sme hrdí na to, že môžeme byť dokonalým partnerom hrdinov, ktorí udržiavajú náš svet v pohybe. Silnou stránkou nášho tímu je ponuka kompletného sortimentu v strategických produktových líniách pre všetky populárne úžitkové vozidlá, ktoré sa dnes používajú, ale je dôležité vždy sledovať, čo príde v budúcnosti,“ sumarizuje Björn Förthmann, riaditeľ skupiny pre rozvoj kategórií a značiek úžitkových vozidiel.

Jeho celé vyhlásenie si môžete pozrieť tu:

Navštívte novo prepracovanú webovú stránku na stránke febi zamerané na nákladné vozidlá, kde sa dozviete viac o modelovom rade febi Truck, a pozrite si video z kampane. 

Nezabudnite sa tiež prihlásiť k odberu newslettera febi, aby vám neunikli žiadne exkluzívne aktualizácie a novinky. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!