Iveco Stralis sa predstaví v novom akčnom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti

21 marca 2016, 10:21

Iveco Stralis Hi-Way, „International Truck of the Year 2013“, sa predstaví v napäto očakávanom filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, ktorý má celosvetovú premiéru 25. marca 2016. Použitie ťažkého úžitkového vozidla Iveco vo filme je výsledkom jedinečnej spolupráce firmy Fiat Chrysler Automobiles (FCA US LLC), ktorá je sesterskou spoločnosťou firmy CNH Industrial, a filmového štúdia Warner Bros. Pictures.

CNH Industrial spolupracuje so sesterskou spoločnosťou Fiat Chrysler Automobiles North America (FCA US LLC) na poskytnutí vozidiel pre film Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti režiséra Zacka Snydera. Film filmového štúdia Warner Bros. Pictures, v ktorom si zahrajú Ben Affleck a Henry Cavill, má naplánovanú celosvetovú premiéru na 25. marca 2016.

Jedinečná spolupráca spoločnosti FCA US LLC a filmového štúdia Warner Bros. Pictures na tomto filme viedla k použitiu úžitkových vozidiel značky Iveco patriacej do skupiny CNH Industrial. Ťažké úžitkové vozidlo Iveco Stralis Hi-Way sa prvýkrát predstaví na filmovom plátne v scéne s rýchlou naháňačkou s kultovým Batmobilom.

Väčšina záberov filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti bola natočená v priestoroch spoločnosti FCA v Detroite a v jej okolí, vozidlo prirodzene zapadlo do vízie tvorcov a široká ponuka značiek a produktov spoločností FCA a CNH Industrial umožnila prispôsobiť takmer každú stránku vozidla potrebám filmu. Okrem ťažkého úžitkového vozidla Iveco Stralis sa vo filme predstavia aj vozidlá značiek Jeep, Dodge, Chrysler, FIAT, Alfa Romeo a Maserati.

Tlačová správa Iveco Czech Republic, a.s.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!