World Wide Work by MEWA: nový katalóg značkových ochranných pracovných prostriedkov je tu

28 septembra 2014, 9:33

Ako sa dnes obliekajú remeselníci a odborníci v rôznych oblastiach? Prakticky. A tak bezpečne, ako to ich práca vyžaduje. Rozhodne ale nie jednotvárne. „World Wide Work by MEWA“ predstavuje zákazníkom na 350 stranách celú škálu možností. V pondelok 1. septembra vyjde katalóg novej značky MEWA pre oblasť ochranných pracovných prostriedkov. V úplne novom šate predstavuje katalóg ešte viac obľúbených značiek a širší výber pre všetky odvetvia a profesie ako kedykoľvek predtým.

Novinky a bestsellery, ktoré sa postarajú o dobrú náladu
Skvelá bezpečnostná obuv britskej trendovej značky Lee Cooper, štýlové poltopánky a šnurovacie topánky vychádzajúcej značky No Risk či výnimočne ľahké športové modely značky Ducati dodajú štýl nielen v práci, ale hodia sa nepochybne aj na voľný čas. Obuvou na voľný čas je inšpirovaná aj rozšírená kolekcia značky Korsar, a to v mnohých farebných a materiálových vyhotoveniach.

Dobre a vkusne chránené si zaslúžia byť aj ruky. Na vyše 50 stranách katalógu si každé odvetvie nájde správnu ochranu rúk, navyše v obľúbenej farbe. Za zmienku stoja napríklad nové modely značky Korsar s antistatickými vlastnosťami (ESD) či veľmi aktuálne zváračské rukavice.

Na kvalitu a servis sa spolieha už viac ako 60 000 zákazníkov v celej Európe
A keďže každý chce dnes dobre vyzerať aj v práci, značka „World Wide Work by MEWA“ ponúka pracovné odevy od obľúbených outdoorových značiek, akú sú Lowa alebo Helly Hansen. Napríklad bundy pilotky, dlhoročný predajný hit v ponuke spoločnosti MEWA, môžete objednávať v mnohých nových farebných kombináciách od veľkosti XS až po 5XL. Napokon celý tím by mal byť predsa oblečený vhodne a pohodlne. „Mnoho dodávateľov má v ponuke len štandardnú konfekciu. Naši zákazníci si ale cenia to, že u nás nájdu skutočne širokú ponuku veľmi kvalitných tričiek, mikín, búnd, nohavíc a obuvi. A to vo všetkých možných veľkostiach, pre mužov aj pre ženy,“ hovorí Margharet Feldgiebel, konateľka úseku „Bezpečnosť práce“ spoločnosti MEWA, a vysvetľuje ďalšie výhody jedinečnej rozmanitosti značky „World Wide Work by MEWA“. „Spolupracujeme s vyše 250 renomovanými výrobcami z celého sveta. Preto môžeme našim zákazníkom nezávisle poradiť a odporučiť im vždy ten najlepší produkt. Ak nie je určitý tovar k dispozícii, naši poradcovia dokážu vždy ponúknuť alternatívu. V prípade akútnej potreby daného tovaru tak zákazníkom odpadajú dlhé čakacie lehoty.“ Tejto nezávislej službe spoločnosti MEWA dôveruje viac ako 60.000 zákazníkov v 15 európskych krajinách.

Tlačová správa MEWA Textil-Service s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!