MEWA: Textilné utierky v komplexnom systéme presviedčajú na pracovisku

9 decembra 2014, 11:16

Denne sa používajú tisíce utierok značky MEWA v priemysle, tlačiarenských firmách, automobilových dielňach a pri výkone remeselných živností. Čistia nástroje, stroje a výrobné zariadenia. Spokojnosť s textilnými utierkami v komplexnom systéme na pracovisku sa odráža aj v stúpajúcom náraste zákazníkov značky MEWA v automobilovom priemysle.

Jednotka na trhu v oblasti utierok v kompletnom servise sa zatiaľ v rámci celej Európy stará o viac ako 50.000 firiem v oblasti automobilového priemyslu. V Nemecku nájdete dokonca v každom druhom z 38.000 nemeckých automobilových dielní (zdroj čísel: Centrálny spolok Nemeckých živností pre automobilový priemysel) používanie utierok značky MEWA.

Dôvod tohto pozitívneho vývoja vidí pani Veronika Lipovská, konateľka firmy MEWA Textil-Service SR s.r.o., v narastajúcom povedomí o ochrane životného prostredia v tomto odvetví: „Vďaka nášmu servisu profituje majiteľ dielne trojnásobne. Po prvé: Dostane k dispozícii odolné utierky s vysokou savosťou. Po druhé: Preberáme za neho povinnosti týkajúce sa dodržiavania všetkých bezpečnostných predpisov a predpisov týkajúcich sa ochrany životného prostredia pri zaobchádzaní so znečistenými utierkami. To sa oplatí. A po tretie: Náš princíp komplexnosti využitia je úsporný k vzniku nebezpečného odpadu, pretože naše utierky môžete prať až 50-krát a následne ich opäť použiť.“

Tlačová správa MEWA Textil-Service s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!