MEWA: Čistota a bezpečnosť vo vstupných priestoroch

6 januára 2015, 22:56

Mokré a chladné ročné obdobie je opäť predo dvermi. Firmy tak znovu stoja pred úlohou, aby napriek dažďu, sneženiu a blatu či rozmočenému snehu zabezpečili pre svojich zákazníkov aj zamestnancov čisté a príjemne pôsobiace vstupné priestory. Podceňovaný nesmie byť ani bezpečnostný aspekt, pretože znečistenia spôsobené poveternostnými podmienkami sú spojené so zvýšeným nebezpečenstvom pošmyknutia. Aby firmy a podniky neboli náhlym príchodom zimy „zaskočené“, odporúča sa, aby sa už počas jesene vopred pripravili na zimné obdobie: pomocou praktických rohoží dodávaných so servisom zabezpečenia ich výmeny po znečistení.

Pri vysokej frekvencii používania musia byť rohože obzvlášť odolné. Rohože MEWA spĺňajú rôzne požiadavky. Spoľahlivo sa starajú o čistotu, vďaka špeciálnej povrchovej úprave spodnej strany znižujú nebezpečenstvo šmýkania sa rohože a jej zvlnenia. Predovšetkým však zabraňujú, aby sa nečistota dostávala ďalej, a súčasne znižujú mechanické namáhanie podlahy. Vďaka nim sa znižujú náklady na čistenie vstupných priestorov. Klasická rohož MEWA sa dodáva v decentných farbách a v praktických veľkostiach 75×85, 85×150 a 115×240 cm. Umožňuje zladenie s rôznym štýlom zariadenia, je vhodná do priestorov na príjme pre zákazníkov a do vstupných hál. Štetinové rohože MEWA odolávajú aj enormnému zaťaženiu a sú vhodné predovšetkým na zachytenie hrubej nečistoty – ideálne sú do priestorov, cez ktoré sa prechádza z prevádzky do administratívnych častí budovy, prípadne priamo do výrobných priestorov. Rohože MEWA sú maximálne odolné vďaka špeciálnej kombinácii vlákien. Je porovnateľná s princípom zubnej kefky, pretože aj tu je použitý systém štetín. Pri prechode cez rohož sa vďaka jemným vláknam a hrubým štetinám obuv dokonale očistí. Vlákna absorbujú vlhkosť, štetiny odstránia nečistotu z podrážky. Je to praktické aj dobre vyzerajúce, pretože vďaka tejto špeciálnej vlastnosti zostáva pôvodný vzhľad rohoží dlhšie zachovaný.

Samozrejme k dispozícii sú aj rohože v osvedčenom systéme MEWA so servisom výmeny rohoží po ich znečistení: Po dohode so zákazníkom sa stanovia termíny, kedy si firma rohože vyzdvihne. Tieto sa potom ekologicky neškodným spôsobom vyčistia a opäť dodajú naspäť, pričom sú dodržané tri základné princípy: Presnosť, spoľahlivosť a kompetencia. Pred opätovným vyexpedovaním sa stav každej rohože skontroluje a ak rohož vykazuje kvalitatívne nedostatky, bude samozrejme nahradená novou rohožou.

Tlačová správa MEWA Textil-Service s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!