Pozor na falzifikáty olejů Castrol

2 júna 2013, 17:30

Falzifikáty prémiových produktov svetových značiek, ktorých vlastnosti nezodpovedajú požadovanej kvalite a môžu pôsobiť veľmi vážne škody mnohým spotrebiteľom. Ani slovenský trh nie je výnimkou a nepravých produktov pribúda aj v ponuke motorových olejov.

Produkty dodávané prostredníctvom spoločnosti Castrol Slovensko, s.r.o. bol vždy zárukou najvyššej kvality s garantovaným pôvodom.

Spoločnosť Castrol Limited, Wakefield House, Veľká Británia, ktorá je držiteľom ochranných známok produktov Castrol, podala v týchto dňoch žiadosť o prijatie patričných právnych opatrení proti falzifikátom na slovenskom trhu.

Ďalším z krokov na ochranu značky Castrol“ na našom trhu je zavedenie ochranného hologramu na etiketách malospotrebiteľských  balení produktového radu motorových olejov Castrol Edge a Castrol Magnatec. Takto označené produkty Vám  začneme distribuovať už v najbližších dňoch.

Prechod na hologramom chránené portfólio motorových olejov Castrol EDGE a Castrol Magnetec bude z nasej strany podrobený  zvýšenou marketingovou aktivitou zameranou aj na konečného zákazníka. O jej obsahu a konkrétnych formách  Vás budeme informovať.

Graficky vizuál produktov Castrol chránených hologramom:

 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!